Pravo vrelo astrološko leto kao da tek startuje kad 22. jula 2021. godine počne vladavina Lava! Vreme je da se da prostora strastima i da vatrena energija ovog znaka donese ljubav i kosmičku sreću.

Kako će delovati na vaš znak i kako da najbolje iskoristite njegovu magiju? Pročitajte!

OVAN

Vi ste prvi od tri najsrećnija znaka tokom vladavine Lava. Imate čemu da se radujete, vaš drugarski vatreni znak Lav će usijati vaš ljubavni život i doneti vam najrazličitije zabavne trenutke. Ako ste usamljeni, prilika za romansu vam se otvara na svakom koraku. Spremni ste i za flert i za strast, a ako ste u srećnoj vezi, očekujte novi talas radosti i inspiracije.

BIK

Vas će ovaj period malo skloniti sa "scene", ali vama ne smeta da uživate u udobnosti svog doma. Jednostavno, podarite sebi sve one kraljevske tretmane koje zaslužujete, dajte svojoj kreativnosti na volju i sredite sve oko sebe "pod konac". Biće ovo lepa prilika da budete više sa porodicom i najbližim prijateljima.

BLIZANCI

Vladavina Lava će aktivirati vaš društveni život, a polje komunikacija prosto sija. Ispunjava vas talas novog samopouzdanja pa ćete se lakše izražavati i na planu emocija i profesionalno. Na oba polja se samo nižu planovi, pa ćete imati mnogo prilika da pokažete svoj šarm.

RAK

Počinje period u kojem ćete moći da ostvarite svoje najveće želje. Radite na samopouzdanju, posvetite sebi više pažnje, budite svoja zvezda. Šta biste voleli da najbolji prijatelji učine za vas? Uradite to sami.

LAV

Vi ste drugi najsrećniji znak u ovom periodu! Znate i sami da je ovo kruna vaše godine, da ćete blistati kud god da krenete. Zato planirajte što glamuroznije modne kombinacije, slikajte se što češće i budite što prisutniji na društvenim mrežama, svi koji su slobodni imaju veliku šansu za ljubav.

DEVICA

Mnogo samopouzdanja i spremnost za duhovni razvoj obeležiće ovaj period za vas. Verujte svom unutrašnjem glasu, oslobodite se rutinske svakodnevice i posvetite se ritualima i meditacijama. Obratite pažnju na snove, mogu biti veoma značajni.

VAGA

I vaš društveni život se prilično "ugrejao" ali najbolje ćete se provoditi sa prijateljima. Nemojte biti previše stidljivi, na žurkama dajte sebi oduška i razonodite se što više.

ŠKORPIJA

U centru vaše pažnje biće posao, a mnoge kolege i nadređeni primetiće i vaš trud i vaše razne talente. Nemojte propustiti šansu da od sve te pažnje zadržite i nešto "trajno" - povišicu, unapređenje ili bar dobru ocenu na poslu.

STRELAC

Vi ste treći znak koji će imati najviše sreće tokom vladavine Lava. Spremni ste da se bacite u avanture, moguća su vrlo uzbudljiva putovanja. Recite "da" svemu što vam proširuje horizonte, okrenite se učenju novih stvari, odlučite se za odlazak na nepoznata mesta. Ovo je vreme vaše mentalne i duhovne ekspanzije.

JARAC

Spremite se na promene, moguće je da će u nastupajućem periodu isplivati na površinu neke tajne koje ste želeli da prikrijete. Oslobodite se starog emocionalnog prtljaga, ništa od toga nije više toliko važno jer ljudi danas zaboravljaju brže nego ikad. Budite to što jeste.

VODOLIJA

Sve ćete dati za ljubav, a ako ste spremni za odlučne poteze u vezi, sad je pravi trenutak. Možda vam se smeši brak, veridba ili odluka o zajedničkom životu. Nema potrebe da krijete svoje prave emocije, vladavina Lava je na vašoj strani.

RIBE

Univerzum vam donosi zabavu, dosta fizičke aktivnosti i boravka napolju - baš ono što vam je i potrebno! Okružite se prijateljima, čuvajte optimizam i entuzijazam i biće ovo jedan vrlo lep period.

Izvor: Lepa&Srećna