Pronađite svoj znak i pogledajte šta kažu zvezde za 28. jun 2021. godine.

OVAN

Posao: Malo ste strogi prema saradnicima. Želite da radite zajedno i svi učestvujete u rešavanju bitnih stavki.Ljubav: Vaš libido danas radi odlično. Seksualni život je odličan. Zdravlje: Zadovoljvajuće. U zdravom telu zdrav duh.

BIK

Posao: Na poslu se preporučuje da sačuvate hladnokrvnost. Ovo posebno važi za dame. Ne ulazite u nepotrebne rasprave.Ljubav: Emocije su danas poprilično uzburkane. Niste sigurni šta osećate. Hormoni rade 200 na sat.Zdravlje: Razdražljivost.

BLIZANCI

Posao: Vraćate dugove. Zarada je dobro napreduje. Zadovoljni ste i ne želite ništa da menjate. Ljubav: Vaša seksualnost je u porastu. Partner to oseća i prihvata je. Zdravlje: Preporučuje se detoksikacija na svim nivoima, fižički i mentalno.

RAK

Posao: Uspostavljate potrebnu ravnotežu na radnom mestu. Neki čak i uživaju na poslu. Ljubav: Komunikacija sa partnerom je dobra. Fleksibilno ponašanje svima odgovara. Zdravlje: Sinusi. Preporučuje se inhalacija prirodnim preparatima.

LAV

Posao: Oko vas svi se raspravljaju, a vi u sredini. Danas niste za teške reči. Samo slušate. Ljubav: Želite da se dopadnete svima , ali to i nije tako dobra ideja. Zdravlje: Apetit je danas u porastu. Začinjena hrana vas privlači!

DEVICA

Posao: Dodatna edukacija u vezi posla može doneti bolju zaradu. Može biti takođe grupna edukacija. Razmislite o tome.Ljubav: Malo se udaljavate od partnera, ali to ne znači raskid. Morate imati malo prostora za sebe. Zdravlje: Osetljivi bubrezi.

VAGA

Posao: Stanje redovono sve se odvija po planu. Nema većih trzavica.Ljubav: Sentimentalni ste, želite da se zaljubite. Bidite oprezni možete upasti u tešku vezu!Zdravlje: Manja vrtoglavica. Prirodni čaveji će biti dobra pomoć.

ŠKORPIJA

Posao: Entuzijazam koji danas imate prenosite na druge. Konstruktivni ste i hrabri. Radna atmosfera je odlična. Ljubav: Suprotan pol za vas danas kaže da ste lepi mili i dragi. U vazduhu se oseća ljubav! Zdravlje: Glasne žice osetljive.

STRELAC

Posao: Rad u zajednici ponekad može biti zaista divan. Tako je danas kod vas. Svi su konstruktivni. Ljubav: Suprotnosti se privlače, ali suprotnosti se takođe moraju poštovati. Kad to prihvatite biće lakše. Zdravlje: Vitalni ste, šetnja.

JARAC

Posao: Uradićete nešto neočekivano. Pokazaćete svima da i vi možete da izađete iz šablona. To je dobra ideja. Ljubav: Emocije su pozitivne. Partner želi da provede veče samo sa vama bez “publike”. Zdravlje: Napetost u šakama. Masaža.

VODOLIJA

Posao: Radite sa elanom vaš posao. Možete imati malo više obaveza. Ljubav: Uživate u blagodetiima koje vam pruža veza. Jedino što to posmatrate kao projekat na kome ste dugo radili. Pustite emocije. Zdravlje: Nervoza.

RIBE

Posao: Stiže priznanje za vaš rad. Konačno su neki ljudi uvideli vaše kvalitete i dolaze da vam to saopšte. Svi čestitaju. Ljubav: Malo više ste ponosni danas pa to odbija suprotni pol. Spustite loptu pri osvajanju. Zdravlje: Grlo osetljivo.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetiteYouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Izvor: Lepa&Srećna