Dnevni horoskop za 26. maj 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Mesec u osmom polju novca daje da ćete isključivo biti vezani za finansijski dobitak i to dobar. Ljubav: Izbegavajte rizične situacije, razgovore, prepiranja oko novca sa voljenom osobom. Nije dan za tako nešto. Zdravlje: Oprez u saobraćaju.

BIK

Posao: Dobro se osećate u svojoj koži. Pravite plan gde ćete dalje da radite i na koji način da formirate poslovne projekte od važnosti. Ljubav: Slobodni Bikovi prijateljstva mogu pretvoriti u vezu koja im može priuštiti veliko zadovoljstvo. Zdravlje: Izvesna opasnost od pada ili bilo koje povrede.

BLIZANCI

Posao: Na radnom mestu morate da se dogovarate. Promena radnog okruženja ne menja ništa ako ostanete isti. Ljubav: Potrebno je da zauzmete jasne stavove. Morate da budete spremni na kompromise raznih oblika koji vama ne prijaju. Zdravlje: Nesvesni strahovi narušavaju imunitet.

RAK

Posao: Prijatelji mogu da pomognu puno. Neki od njih su bogati, imućni. Vama treba upravo takva osoba sa kojom znate na čemu ste. Ljubav: Rak danas uživa u ljubavi, komplimentima, lepom okruženju. Odlična ljubavna veza sa Bikom. Zdravlje: Potiskivanje emocija donosi problem disajnih organa.

LAV

Posao: Situacija na radnom mestu ima povezanost sa emotivnim statusom. Novac je važan ali danas je u drugom planu. Ljubav: Potrebno vam je da budete sigurni u ljubav koju pružate. Prava osoba je pred vama. Samo je potrebno da je prepoznate. Zdravlje: Raspoloženi ste, nemate tegobe..

DEVICA

Posao: Razmišljate o tome da biste mogli da uložite u novi projekat, nekretnine. Ljubav: Može videti sebe kao osobu koja nije zadovoljna ili previše usamljena. Ako ste u braku, onda mogućnost ulaska u paralelnu vezu. Zdravlje: Device koje treniraju neka nastave i da motivišu i druge oko sebe.

VAGA

Posao: Moguće su finansijske spekulacije. Primenićete razne metode da biste se finansijski stabilizovali. Ljubav: Skloni ste dilemama kada je partnerstvo u pitanju. Moguće da imate jaku vezu sa jednim Jarcem. To će vas promeniti nabolje. Zdravlje: Držite sve pod kontrolom.

ŠKORPIJA

Posao: Partner sa kojim sarađujete je preopterećen novcem. Moguće da vas uvuče u neke poslove koji nisu profitabilni. Stoga morate da pazite sa kim radite. Ljubav: Emotivno ste vezani za osobu koja ima predispoziciju da vas napusti. Čuvajte se ljubavnih lomova. Zdravlje: Držite se stabilno psihološki.

STRELAC

Posao: Imate dovoljno samopouzdanja da rešite problem koji je pred vama. Morate da se dobro spremite, organizujete kako biste izveli problem do kraja. Ljubav: Okruženje u kome se nalazite je obično porodica. Oni vas podržavaju u vašoj ljubavnoj vezi u kojoj se nalazite. Zdravlje: Čuvajte gornji deo tela.

JARAC

Posao: Morate da ispratite Merkura koji vas trenutno drži u realizaciji planova. Imate snage da to izgurate. Ljubav: Novo poznanstvo potiče iz komšiluka. Veliku ljubav možete da potražite blizu kuće, doma. Zdravlje: Malo spavate. Iscrpljenost.

VODOLIJA

Posao: Profinjeni ukus vam je potreban za posao koji radite. Sigurno želite da neki svoj poseban dar, talenat izrazite. Ljubav: Venera je u vašem petom polju ljubavi, veza, zabave. Nećete imati toliku potrebu za slobodom, ali zato potrebu za vezivanjem – da. Zdravlje: Tiroidna žlezda osetljiva.

RIBE

Posao: Morate da se posavetujete sa osobom iz znaka Bika. Trenutno je to osoba koja vama može da pomogne poslovno. Ljubav: Idealizujete jednog Ovna. Ženi Ribe je potreban vatreni znak da je oslobodi. Muški znak Ribe imaće kontakt sa Vodolijom. Zdravlje: Višak tečnosti u organizmu.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Izvor: Lepa&Srećna