Dnevni horoskop za 5. majl 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Negujte svoj romantičan duh. Pomoćiće vam u današnjem danu da izrazite sve svoje umetničke talente. Ljubav: Dobro se osećate u društvu jedne lepe Vage. Volite kada ste okruženi finim stvarima, preko ambijenta do ljudi. Zdravlje: Izađite napolje. Potreban vam je dobar provod.

BIK

Posao: Imate osećaj da vam sve smeta. Previše brinete o nekim nebitnim detaljima. Ljubav: Pratite svoje srce i sve će biti u redu. Veza sa Rakom će vam sigurno doneti ono što želite a to je sigurnost doma i porodice. Zdravlje: Pratite rad svog organizma. Sami znate šta vam treba.

BLIZANCI

Posao: Odličan dan za sve. Kao da se sve kockice same uklapaju. Pravite odličan poslovni dil sa jednim Škorpionom. Pogodan dan za priliv novca. Ljubav: Srce, duša i um su u savršenom skladu. Bićete u prilici da se okrenete harmoničnom odnosu sa voljenim bićem. Zdravlje: Čuvajte se većih glavobolja.

RAK

Posao: Poslovno ste opterećeni. Zaboravljate na sve važne stvari. Kada je poslovni sastanak, kada i kome da se javite... Ljubav: Emocije su vam toliko povezane u glavi da ne možete jasno ni da razmišljate. Pokušajte da vam neko blizak pomogne. Zdravlje: Opuštajte se što više uz muziku, to vam posebno prija.

LAV

Posao: Dobro razmišljajte. Imate dobru priliku da zablistate na jednom novom projektu. Dosta novca može da se zaradi. Ljubav: Vi ste neko ko sebe ceni, posebno lepotu, šarm, eleganciju. Zbog toga imate veoma uspeha u ljubavi i zavođenju. Veče provedite u dobrom društvu I dobrom izlasku. Zdravlje: Odlično se osećate.

DEVICA

Posao: Pre svakog potpisivanja dobro pročitajte svaki dokument. Ukoliko niste završili neka pravna pitanja vreme je da to uradite. Ljubav: Niste raspoloženi za neku veću romansu. Možda ste preumorni, možda se previše dajete prijateljima i njihovim problemima. Zdravlje: Čuvajte stomak.

VAGA

Posao: Menjate raspoloženje često. To se ne dopada vašim saradnicima, posebno ako je u tom timu jedan Škorpion koji neprestalno voli da zna sve u napred. To vas nervira. Ljubav: Sa partnerom imate bolji odnos. Niste napeti niti nervozni. To je polje gde ste najstabilniji. Zdravlje: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

Posao: Dobar posao sa Strelcem. Samo vam je novac bitan. Ali bar znate na čemu ste. Ljubav: Ambiciozne namere imate prema jednom Biku. Vi ste veza koja mora da uspe. Problem može biti u tome što ste oboje previše gordi. Morate da se smirite i odredite prave mere. Zdravlje: Brinete o svojim bubrezima.

STRELAC

Posao: Dramatična situacija danas. Mislite da ćete sve rešiti finim razgovorom. Ali nije tako. Biće napeto, posebno ako se umeša i neki Ovan koji je težak i zahtevan. Ljubav: Partner vam veruje, to je najvažnije. Slobodi Strelčevi mogu da budu u zagrljaju jednog Raka.
Zdravlje:
Čuvajte vene.

JARAC

Posao: Potrebna vam je disciplina. Malo ste popustili. Nije tipično da jedan Jarac bude tako neorganizovan. Biće bolje, verujte u sebe. Ljubav: Lepo je videti vas da ste srećni i zadovoljni. Ako ste sami onda poznanstvo sa Vodolijom koja će vam pokazati put ,,slobode,,. Zdravlje: Čuvajte zube.

VODOLIJA

Posao: Odličan dan za vas. Možete lep posao da napravite sa inostarnstvom i da zaradite. Saradnja sa Bikom ili drugom Vodolijom. Ljubav: Privlačite ljude oko sebe. Odličan ste zabavljač, neko koga je lepo imati u društvu. Srećni su oni kojima ste vi prijatelj. Zdravlje: Možete imati problem sa pritiskom.

RIBE

Posao: Teži dan nego što ste obično navikli. Nije ništa neobično ili strašno ali potrudite se da napravite dobar odnos sa Ovnovima ili Bikovima. Ljubav: Nemate otežanje na polju ljubavi. Srećni ste i sve će biti odlično. Dobar odnos sa Vagom. Zdravlje: Mnogo ste nervozni zbog posla koji radite.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

 Izvor: Lepa&Srećna