Dnevni horoskop za 27. mart 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Želite da završite što pre neki projekat. Iako je vikend, vi uvek imate posla, nikako ne odlazite pre vremena kući, možda vam baš tada usledi poziv koji može da vam promeni život. Ljubav: Vodite ljubav češće. Budite manje poslovno aktivni. Zaboravljate na bračne obaveze. Bračni partner je sklon ljutnji, ljubomori, patnji. Zdravlje: Dobro se osećate pored svega šta vam se dešava.

BIK

Posao: Potrebno je da odete na poslovi put. Ako danas to ne uradite, onda morate da pomerate ceo posao od nove sedmice koja je pred vama, a to će značiti dodatne odgovornosti. Ljubav: Partner vas ne ispušta iz vida. Verovatno ste nešto pogrešili. Niste siguran partner, volite da se oslobodite obaveza kad god je to moguće. Zdravlje: Manje nervoze.

BLIZANCI

Posao: Očekujete bolju saradnju sa osobom iz znaka Ribe. Ona ima jednu mirnu žicu u sebi koja je vama potrebna kada ostanete bez koncentracije. Ljubav: Ako ste slobodni, onda vas očekuje ljubav sa Bikom. Prepustite se ljubavnoj idili, to je potrebno vašoj pomalo hladnoj energiji. Zdravlje: Mentalna napetost.

RAK

Posao: Razmišljate o poslu koji je povezan sa Nemačkom ili Austrijom. Iskoristite veze u tim zemljama ako ih imate. Dobra perspektiva za novac. Ljubav:Mislite o jednoj ugašenoj ljubavnoj vezi. Želite povratak, ali teško da će se ostvariti. Ostavite setu i iluziju, živite sada, iskoristite svaki lep dan koji je pred vama. Zdravlje: Ipak bolje nego što mislite.

LAV

Posao: Pravite novac i na tome vam mnogi zavide. Svesni ste toga, ali čuvajte se zlih jezika. Mnogi vas napadaju, jer se plaše vaše snage. Ljubav: Niste u prilici da birate. Budite sa osobom koja je pored vas jer će vam ona pružiti sigurnost, lojalnost, strast, a to je ono što najviše cenite i volite. Zdravlje: Odmarajte se više.

DEVICA

Posao: Želite da nešto menjate, nervozni ste zbog toga. Pitate se šta? Često vam ideje nisu iskristalisane i onda se vrtite u krug. Ljubav: Dobra zabava u kući sa prijateljima. Slobodne Device očekuje susret sa Vodolijom. Volite energiju tog znaka, razbija vam vaše ustaljene šablone. Zdravlje: Dobro ste ako ste emotivno zadovoljni.

VAGA

Posao: Vaš posao zahteva kontakte. Morate biti svesni toga. Od svakog kontakta koji napravite zavisi budućnost posla. Ljubav: Dobra ljubavna veza samo sa onom osobom koja je esteta, umetnički nadarena i ima duha. Zdravlje: Bez većih promena.

ŠKORPIJA

Posao: Čekate kako će reagovati saradnici na vaše nove stavove i red koji hoćete da uspostavite na poslu. Ljubav: Ponekad ste nemilosrdni jer tražite previše. Očekujete potvrdu vernosti od partnera koji ionako ima samo vas i ne pada mu na pamet da bilo šta radi van vaše veze. Zdravlje: Napetost mišića.

STRELAC

Posao: Osećate da će desiti velike promene. Imate izraženu intuiciju, svesni ste da morate nešto da menjate. Ljubav: Ne tražite obavezu od voljenog bića, previše ste slobodni. To izgleda pomalo neozbiljno. Zdravlje: Krećite se više.

JARAC

Posao: Volite da razmišljate previše o poslu i to vas potpuno blokira. Pustite da teče sve svojim tokom. Imate dobru zaradu danas. Ljubav: Isti princip je i u ovoj oblasti života. Pustite da “teče reka”... Svakako će doći onaj ko vam je suđen. Zdravlje: Spavajte više, vikend je.

VODOLIJA

Posao: Stalno vam je potrebno da analizarate nečiji rad. Odmorite se od takve vrste kontrole. Nije dobro da na taj način radite. Ljubav: Korektan odnos sa partnerom nije isto što pokazivanje iskrenih emocija. Vodolije koje traže ljubav nalaze je na radnom mestu. Zdravlje: Grč u zadnjoj loži nogu.

RIBE

Posao: Dobar dan za one koji se bave scenom, javnošću. Kreativna energija zaista je na nivou. Kristite svoje talente, a najviše svoju intuiciju, ona je pravi put ka uspehu. Ljubav: Krijete emocije, niste otvoreni. Morate da korigujete sebe. Ribe u vezi, braku muče muku sa finansijama. Manje se raspravljajte sa voljenom osobom, smirite energiju u kući. Zdravlje: Nesanica vas često sustiže.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

 Izvor: Lepa&Srećna