Dnevni horoskop za 12. februar 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao

Danas ćete ostaviti utisak da nemate energije. Teško da ćete biti pozitivni, pokazati koliko vredite... Umesto da budete efikasni, bićete tromi! 

Ljubav

Provociranje kako bi zavedeli neku osobu koja vam se sviđa nikad nije bilo u vašem stilu... 

Zdravlje

Zbog planetarnih nestašluka koje generiše Mars, teško ćete se obezbediti energijom. Dakle, nećete imati izdržljivosti. 

BIK

Posao

Dobićete priliku da dokažete za šta ste sposobni na radnom mestu. Pokažite koliko ste smireni i staloženi pod pritiskom. 

Ljubav

Vi i vaš partner mogli biste da odlučite da prenoćite u odvojenim sobama... Zapamtite da je odlazak na spavanje dok ste ljuti jedno na drugo loša ideja! 

Zdravlje

Zaštita grla vam je izuzetno važna. Prestanite da ignorišete manje bolove. Vaše telo će vam zahvaliti na tome!

BLIZANCI

Posao

Možda će danas nekom biti potrebne ekstra vaše usluge - vaš kreativni, originalni um biće dobro iskorišćen.

Ljubav

Vaš smisao za humor doneće vam danas slavu. Ako ste sumnjali u svoj duhoviti potencijal, prevarili ste se! Ljubav je na putu, korača ka vama. 

Zdravlje

Treba vam malo svežeg vazduha da biste povratili energiju i zaista disali. 

RAK

Posao

Konjukcija Mars-Merkur čini vas nestrpljivim i teško vam je da se pridržavate pravilnika na poslu. To vas može uvesti u problem.

Ljubav

Danas ulažete sve u vaš ljubavni život, jer vam Mesec i Uran daju toliko potrebnu dozu pozitivnosti. Loša strana je ta što će doći do promene plana u poslednjem trenutku. 

Zdravlje

Uran vam daje krila i pomaže vam da se suočite sa izazovima današnjice. I dalje imate nekoliko problema u mislima... 

LAV

Posao

Tokom ove faze mladog meseca, želeli biste da nastavite posao koji ste započeli 2020. godini. Pokreću se dogovori, potpisuju se novi ugovori sa važnim klijentima, uglavnom u inostranstvu!

Ljubav

Čak i ako ste proveli noć u prijatnom društvu, sledećeg jutra će se vaš prijatelj iz igre probuditi sam u krevetu. Pa da, Kupidon će vas učiniti neuhvatljivim, pomalo nalik na povetarac. 

Zdravlje

Nećete dugo sedeti besposleni, čak i ako to na kraju dana znači da se osećate pomalo umorno! 

DEVICA

Posao

Jupiter vas podstiče da tražite načine za napredak u karijeri. Užasavate se iskoraka iz svoje zone komfora, ali što pre shvatite da ste mnogo talentovaniji i svestraniji nego što mislite da jeste biće bolje po vas. 

Ljubav

Merkur i Venera dovešće vas u vrlo šarmantno i zavodljivo raspoloženje. Uživaćete u razgovoru sa svim vrstama zanimljivih neznanaca na društvenim mrežama ili na sajtovima za samce! 

Zdravlje

Saturn vas umara i slabi vaš imunološki sistem. Jupiter vas podstiče da se opustite i stavite svoje probleme u perspektivu. 

VAGA

Posao

Loše savetovani kretaćete se napred u negativnoj profesionalnoj atmosferi. 

Ljubav

U vašem ljubavnom životu isti strah će se vraćati da vas muči: postati stari neženja ili usedelica! 

Zdravlje

Čokolade, peciva, izazvaće da se osetite dobro. Prepuštate se užicima života, pomalo.

ŠKORPIJA

Posao

Konjukcija Mars-Merkur čini vas nestrpljivim i u najmanju ruku niste dobro društvo. Uran vam daje nekoliko mudrih saveta podstičući vas da budete tolerantniji prema kolegama. 

Ljubav

Očajnički tražite svoju srodnu dušu, ali do sada niste imali puno sreće. Rim nije izgrađen za jedan dan, pa mu dajte vremena jer ljubav uvek kuca na vrata kada joj je pravo vreme. 

Zdravlje

Imate puno energije, ali nigde se ne vidi vaše strpljenje. 

STRELAC

Posao

Ponudiće vam posao, ali oklevate. Dobro razmislite pre nego što napravite izbor. 

Ljubav

Na poslu vas privlači neko koga poznajete, ali nešto vas sprečava da razgovarate s njim. Pocrvenite čim ga ugledate.

Zdravlje

Emotivno ste preplavljeni.

JARAC

Posao

Pod uticajem Marsa i Urana bićete puni originalnih ideja. Sjajan timski igrač, zaista ćete znati kako da izvučete najbolje od svojih kolega!

Ljubav

Sa Uranom, pobunjenikom zodijaka, zaduženim za vaš sentimentalni život, rizikovaćete prihvatanjem da danas izađete na sastanak sa potpunim neznancem! 

Zdravlje

Izlazak na svež vazduh je odličan način za detoksikaciju tela. Znak poput vašeg mora što više vremena provoditi na otvorenom! 

VODOLIJA

Posao

Vaše današnje akcije nateraće vas da shvatite da ste tačna osoba. Ne želite da se ponašate pretenciozno, ali znate da imate talenta! 

Ljubav

Nema ništa lepše i ohrabrujuće od dobijanja pozitivnih znakova u ljubavi. Sve opklade su isključene danas. Možete vratiti poverenje u sebe i svoj šarm. 

Zdravlje

Iako će jutro biti usporeno, sve ide kako treba! Samo nemojte preterati sa kafom.

RIBE

Posao

Vaša karijera je zastala i ne možete da shvatite šta je tačno dovelo do toga. Može biti da vaše komunikacijske veštine nisu na glasu i da se borite da vaš glas čujete. 

Ljubav

Uzimate stvari u svoje ruke i ništa ne prepuštate slučaju uprkos pokušajima kvadrata Uran-Saturn da vas izbaci sa kursa. 

Zdravlje

Vaše pozitivno razmišljanje je danas zarazno.

Izvor: Lepa&Srećna