Godina iza nas je bila teška i ostavila je neznatne posledice po celo čovečanstvo. U 2021. godinu ušli smo sa mnogo više nade i želje da budemo srećni.

Astrolozi nam u tome pomažu i poručuju kako da privučemo sreću da nas prati tokom cele godine. Pronađite svoj znak i saznajte!

OVAN

Ostanite pribrani. Odluke donosite planski, a ne u naletu emocija, da se kasnije ne biste kajali zbog posledica.

BIK

Stavite sebe na prvo mesto jer to zaslužujete. Odvojite vreme za sebe i pokušajte da se opustite uz masažu i jogu.

BLIZANCI

Ne gubite vreme sa ljudima koji vam stalno laskaju, oni često imaju kameno srce. Posvetite više pažnje svojim pravim prijateljima i porodici.

RAK

Verujte svojim instinktima. Verujte sebi i ne dozvolite drugima da određuju vaše izbore.

LAV

Posvetite se stvarima koje vas zanimaju i širite svoja znanja. Trebaju vam knjige koje inspirišu.

DEVICA

Pokušajte da ove godine ne budete rob svoje karijere. Radite pametno. Nađite ravnotežu u svom životu.

VAGA

Ponekad morate reći ne. Ljudi koji vas zaista vole razumeće. Počnite da radite ono što vas raduje i ne dozvolite drugima da utvrde šta je dobro za vas.

ŠKORPIJA

Ove godine se bavite novim poslom ili hobijem. Na primer, upišite kurs kuvanja ili vajanja. Stimulišite svoj um pozitivnim aktivnostima.

STRELAC

Ne morate stalno držati srce zaključano. Ne dozvolite da vas strah sprečava da upoznate pravu osobu. Ako već imate vezu, radite na poboljšanju komunikacije.

JARAC

Ovo je godina kada biste trebali bolje da se upoznate i pomerite granice. Ne odustajte od avanture, zabavite se sa prijateljima i samo iskoristite mogućnosti koje vam život pruža.

VODOLIJA

Provedite više vremena na sebe i na ono što vas zaista zanima. Češće ste sami sa sobom i svojim mislima. Potreban vam je za unutrašnju harmoniju i razvoj.

RIBE

Vreme je da oslobodite kreativnost. Pretvorite svoju strast u karijeru. Radite ono što vas zaista inspiriše. Ne obazirite se na tuđim mišljenjem i ne fokusrajte se na svoje želje.

Izvor: Lovesensa