Čitav februar  2021.  godine biće pun događaja, a niz počinje retrogradnim  Merkurom kao i čitavim stelijumom u Vodoliji. I astrologija i numerologija se slažu da će 2. 2. 2021. biti najsrećniji dan ovog meseca. Broj 2 u numerologiji predstavlja dualnost ali i balans - on zrači energijom saradnje, diplomatije i partnerstva. A na dan 2. februara očekujte duplu dozu svega.

Mesec u znaku Vage, takođe, donosi ravnotežu, pa smo spremni da učinimo sve kako bismo očuvali mir. Ovaj Mesec će imati divne aspekte, na vama je da ih iskoristite na najbolji način.

Kako se nalazimo na polovini između zimske kratkodnevice i prolećne ravnodnevice, treba se fokusirati na pozitivne stvari, biti usmeren ka budućnosti, godišnjem dobu sunca ka kojem idemo. Treba polako ostavljati mrak zime iza sebe.

Zato se savetuje da do ponoći napravite bar kratku listu zahvalnosti. Napišite šta je to što ste u prethodnom periodu naučili, dobili, koje ste to duhovne "vrhove" osvojili, u kakvim ste emotivnim bitkama sa sobom pobedili.

Ovom spisku dodajte i listu svojih prolećnih planova. Napišite šta želite da ostvarite već od kraja marta, koja želja ima prioritet i šta bi vam najviše pomoglo da ostvarite ravnotežu. Idealno bi bilo da sa parterom ili prijateljem malo popričate o nekom zajedničkom planu. Uz to, provedite bar malo vremena u aktivnosti koja oboma prija, bilo da je to oštra šetnja u zimsko veče ili zajednička priprema ukusne večere.

Izvor: Lepa&Srećna