Pogledajte prognoze astrologa na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posao: Pokušajte da ignorišete probleme koji se ne tiču lično vas. To vam stvara dodatni stres bez potrebe. Ljubav: Zaboravljate da je za svađu uvek potrebno dvoje. Okrivljujete samo partnera, a krivica je i vaša. Zdravlje: Posetite ginekologa/urologa.

BIK

Posao: Koliko god da se trudite, rezultati ne stižu i to vas najviše muči. Potreban vam je kraći odmor. Ljubav: Pokušajte da promenite pristup ljubavnim odnosima, očekujete previše i živite u iluzijama. Zdravlje: Dok rešavate jedan problem, stvarate drugi.

BLIZANCI

Posao: Vama je karijera uvek na prvom mestu, ali razmislite o tome da li ste dovoljno zadovoljni svojim poslom. Ljubav: Vi ste osoba koja sve vuče napred, umarate se od toga polako ali sigurno. Zdravlje: Nesanica i glavobolja.

RAK

Posao: Isključite se dok ste na radnom mestu. Ostavite privatne probleme kod kuće. Ljubav: Spremite se za nove susrete i uzbudljiva poznanstva. Sprema vam se nešto prijatno. Zdravlje: Proverite srce i puls, otežano disanje.

LAV

Posao: Ostanite na poslu sve dok ne nađete bolju opciju, nije dobro vreme za promene. Ljubav: Zauzeti će imati uobičajen, miran dan. Slobodnima bez velikih promena. Zdravlje: Problemi sa zglobovima, naročito bolovi u kolenima.

DEVICA

Posao: Iskoristite sve lepe prilike koje vam se ukazuju. Oslobodite se kada je promena u pitanju i ne plašite se noviteta. Ljubav: Vas će uskoro opčiniti jedan Jarac, ali ne dozvolite da vam to pokvari dugogodišnju vezu ili brak. Zdravlje: Dobro se osećate.

VAGA

Posao: Koristite slobodno vreme za odmor, a ne za dodatni rad. Preterujete sa obavezama i radite više nego što su vaši kapaciteti. Ljubav: Pokušajte da izbegnete svađe sa partnerom jer će imati ozbiljne ishode. Zdravlje: Bez promene.

ŠKORPIJA

Posao: Kada ste na poslu dozvoljavate da kolege utiču na vaše raspoloženje. Više vam prija rad od kuće. Ljubav: Slobodni mogu da očekuju da će ući u odnos sa Devicom ili Bikom. Uspešan ishod sastanaka. Zdravlje: Posetite stomatologa.

STRELAC

Posao: Imate talenat za kreativne stvari, ali to sputavate na poslu. Pokušajte da probudite tu stranu vaše ličnosti. Ljubav: Zauzeti će imati miran, uobičajen dan, a slobodnima mogući pozivi bivših partnera. Zdravlje: Vreme je za sistematski pregled.

JARAC

Posao: Pokušajte da popravite atmosferu na poslu, ulepšajte ambijent, to može da vam znači. Ljubav: Dozvolili ste da dođete u situaciju kada ne možete ni nazad ni napred. Moguće razrešenje situacije u toku dana. Zdravlje: Počnite sa dijetom.

VODOLIJA

Posao: Nadređeni nemaju lepo mišljenje o vama i zbog toga mislite da niste dovoljno vredni. Ipak, to je sve na ličnom planu, nema veze sa vašim trudom i radom. Ljubav: Bez velikih promena. Zdravlje: Čuvajte se povreda i padova.

RIBE

Posao: Pokušajte da se izborite za svoje ciljeve. Vaše ideje su dobre, ali ne znate da ih odbranite. Ljubav: Pokušajte da mislite pozitivno i da se ne osvrćete ka prošlosti. Zdravlje: Pokrenite se, prijaće vam fizička aktivnost,

Pročitajte i mesečni horoskop za jun.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?  TikTok/thatastrologeeguy

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.