Sunce i Pluton trenutno se nalaze u Vodoliji, čija vladavina nekim znakovima donosi velike promene, a ubrzo će im se u ovom znaku pridružiti i Merkur, što će, prema rečima astrologa, imati jak uticaj na polje finansija.

Mars i Venera u Jarcu nas opominju da je potrebno da budemo racionalniji prema finansijama, jer bilo kakvi pregovori za novac moraće da sačekaju nekoliko nedelja, prenosi informer. Igramo još jedan zvezdani rulet, a pojedini znakovi će imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Evo šta čeka svaki horoskopski znak na polju finansija tokom februara 2024. godine

OVAN

Na početku meseca nećete imati utisak da se bilo šta pomera sa mrtve tačke, ali će od 13. februara stvari početi da se menjaju. Naglašeno jedanaesto polje donosi vam pomoć prijatelja i zaradu. Takođe, od sredine meseca imate šanse da dobijete povišicu.

BIK

Iskoristite prvu polovinu februara da ostvarite saradnju sa inostranim firmama. Drugi deo februara vam ne odgovara, pa ćete imati i veće troškove.

novac-1200.png
Mondo / Uroš Arsić 

BLIZANCI

U prvom delu meseca imate šanse da rešite pitanje nasledstva, dok vam drugi deo februara donosi vam novac iz inostranstva.

RAK

Prvi deo februara donosi vam troškove, naročito ako ste u braku. Voljenoj osobi će trebati vaša finansijska podrška. Od 15. februara imate mogućnost da dobijete sponzorstvo za veliki poslovni projekat.

LAV

Ukoliko imate poslovno partnerstvo, znajte da će sredina februara da donese kulminaciju. Smatraćete da je vaš deo zarade manji u odnosu na to koliko radite, tako da budite obazrivi. Ukoliko sarađujete sa Vodolijom, slede vam novi pregovori o novcu.

DEVICA

Mesec februar može da vam donese bolje plaćenu poslovnu ponudu. Početkom meseca ćete raditi na tome da unovčite nešto što vam je dosad bio hobi, a onda ćete dobiti i ponudu. Do sredine meseca igrajte igre na sreću.

loto.jpg
Shutterstock  

VAGA

Planete će od sredine februara početi da rade konačno za vas, tako da ćere se finansijski oporaviti. Možete lako da dobijete ponudu da radite nešto što je kreativinije, a bolje plaćeno.

ŠKORPIJA

Iskoristite prvi deo meseca za zaradu, jer vas od sredine februara očekuju veći troškovi. Imaćete i rasprave sa poslovnim partnerom u drugom delu meseca, tako da ćete biti finansijski nezadovoljni.

STRELAC

Slede vam novi pregovori o novcu. U svakom slučaju imate šanse da dobijete nešto što ste zaslužili finansijski, a druga polovina februara je odlična za pregovore.

JARAC

Pluton u drugom polju donosi vam mogućnost za veliku zaradu. U narednim godinama ćete uvideti da ste se finansijski obezbedili, a planete će vam to omogućiti. Više novca ćete imati od sredine februara.

Novčani horoskop za februar 2024 za sve znakove
Shutterstock  

VODOLIJA

Naglašeno dvanaesto polje donosi vam tajne pregovore, a mnogo toga zavisi od vaše lične inicijative. Saturn u drugom polju vas tera da štedite, tako da ćete imati utisak da puno radite, a malo zarađujete.

RIBE

Iskoristite podršku prijatelja u prvom delu meseca da zaradite dodatni novac. Od 13. februara novac vam dolazi iz zatvorenih organizacija i mnogi pregovori će biti tajni.

Pročitajte i u koja 4 znaka se rađaju najatraktivnije žene.

BONUS VIDEO

"OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE" Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025. Kurir televizija

Tekst: Informer/Lepa&srećna/B.S.