Ako je verovati astrologiji, neke horoskopske znakove krasi neodoljiv šarm koji opčinjava sve oko njih. Tako se u Zodijaku izdvajaju 4 znaka u kojima se rađaju anjatraktivnije žene koje podižu prašinu gde god se pojave!

Ovan

Kao predvodnice Zodijaka na čelu svih znakova, žene Ovnovi poznate su po dinamičnoj i neustrašivoj prirodi. Njihova energija privlači kao magnet, kao i njihovo samopouzdanje i avanturistički duh. One su uvej spremne na nove izazove i za osvajanje sveta. Ako tražite strast i uzbuđenje, žena Ovan može da bude vaša kosmička muza.

Lav

Žene rođene u znaku Lava svojim "kraljevskim" prisustvom, ali i srcem koje isijava dobrotu, praktično zahtevaju pažnju. Rođeni lideri, žene Lavovi su veoma darežljive i lojalne. Njihova harizma je nepobediva i od njihovog života čini istinsku zabavu.

nasmejana devojka.jpg
Shutterstock  

Škorpija

Dame čiji je zodijački znak Škorpija, poseduju zagonetni šarm koji privilači ljude kao magnet. Oko njih stalno lebdi aura misterije, te stalno intrigiraju i fasciniraju ljude. Njihova snaga i strast kreiraju i oblak senzualnosti kojem je nemoguće odoleti. Ako priželjkujete duboku vezu sa malo misterije, Škorpija je idealna za vas. 

Strelac

Ove žene odišu avanturističkim i istraživačkim duhom. Iz njih isijava optimizam i zarazan osećaj slobode. Žena Strelac je otvorenog uma i uvek spremna za nova iskustva, zbog čega su sjajno društvo većini ljudi.

Pročitajte i Mesečni horoskop za februar.

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?  TikTok/thatastrologeeguy

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tekst: Lepa&srećna/B.S.