Na dan 11. novembra, kažu numerolozi, otvara se pravi portal moći koji pomaže da ostvarimo svoje najveće želje.

Na ovaj dan deluju čak tri broja 11, podsećaju oni. Računa se i broj celokupnog datuma, pa kad se saberu cifre 1, 1, 1, 1, 2, 0, 2 i 3, dobija se još jedna jedanaestica.

Ova numerička harmonija kalendara traje tokom čitavog dana i noći. Broj 11:11 donosi sreću i kad ga ugledate na časovniku. Kažu da je on "master broj" i simbolizuje rast, duhovni razvoj i obilje.

Kad god ga ugledate, možete da lakše podstaknete u sebi snagu, motivaciju, energiju za postizanje cilja.

Na dan 11. novembra dobro je razmišljati o tome šta želite i kako ćete svoj život maksimalno unaprediti. Kad budete jasno formulisali u sebi šta je ono što zaista želite, možete da želju poželite na neki od sledeća tri načina.

Zapis želje

Zapis je moćno sredstvo za koje kažu da aktivira zakon privlačnosti. On deluje na podsvesni um i koristi alhemičarsku snagu snova. Potrebni su vam samo list papira, olovka i mašta.

11 i 11 broj koji ispunjava želje numerologija i rituali
Shutterstock  

Umirite se, dubokim disanjem ili kratkom meditacijom, uredite prostor prema svom ukusu - okružite se lepim mirisima eteričnih ulja, svećama i kristalima. Kad osetite da ste spremni, počnite da pišete o svojoj želji, koristeći isključivo sadašnje vreme. Dakle, ne izražavajte se u budućnosti, već beležite afirmacije koje mogu da počinju rečima: "Ja sam... " ili "Ja imam... "

Šapat

Reči imaju ogromnu snagu, a šapat je jedna od tehnika manifestacije želja za koju se veruje da ih još više pojačava. Potrebno je da budete opušteni, zatvorite oči i zamislite sebe u situaciji koju priželjkujete da se dogodi.

11 i 11 broj koji ispunjava želje numerologija i rituali
Shutterstock  

Dajte sebi dovoljno vremena da zamislite kompletnu sliku i da razradite čak i najsitnije detalje. Kad osetite da ste spremni, šapatom izgovorite želju tri puta, tako da je čujete samo vi.

Želja pred ogledalom

Ritualna snaga ogledala krije se u tome što pojačava energiju koju emitujete kroz misli, reči i govor tela. Kad izgovarate želju pred njim, ogledalo vam pomaže u sebi osetite snagu koju želite da privučete. Pred njim treba da ste opušteni, da se osećate udobno i da smireno gledate u svoj odraz.

plavusa pred ogledalom.jpg
Shutterstock  

Kad govorite svoje ime pred ogledalom, gledajte u svoje oči i uvek birajte nežne reči. Oprostite sebi poneku grešku, dajte sebi oduška. Na kraju, izgovorite želju u sadašnjem vremenu, kao afirmaciju. Pročitajte i kako da poželite želju svakog prvog dana u mesecu.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ČUDAN RITUAL NAŠE POZNATE PEVAČICE: Hejteri je prozivaju, a radnici na aerodromu ZAPREPAŠĆENI kada su videli šta nosi sa sobom Kurir TV