Muke retrogradnog Merkura se uskoro bliže kraju, ali astrolozi podsećaju da će i - kad krene direktnim hodom 2. oktobra 2022. godine - ova planeta nastaviti da deluje iz "retrogradne senke".

Uz ovu astrološku "oluju" na nebu, retrogardni su i Saturn i Uran, a pritom je aktivan i njihov kvadrat čiji negativni uticaj sve više jača. Sve je više pitanja - kako da se zaštitimo od ovoga, a numerolozi nude rešenje iz svog "faha". Oni tvrde da je korisno nositi zaštitni kod u novčaniku, a za ovu nedelju on glasi 865.

Trocifreni numerološki kod može da transformiše energiju u našu korist, a kažu da je najbolje da bude ispisan plavom bojom. Ako želite zaštitu za kuću, ostavite ga na odabrano mesto u dnevnoj sobi - centralnom okupljanju porodice.

dnevna soba
Shutterstock  

Podsetimo, tu je uvek dobro i da držite činiju sa voćem, a obezbedite i protok energije tako što ćete ukloniti nepotreban nameštaj i razne sitnice.

Ako želite da privučete novac i obezbedite ličnu zaštitu, stavite papir sa zaštitnim numerološkim kodom u novčanik i nosite sve do kraja nedelje. Tada se papir baca u vodu. 

Astrolozi podsećaju da tokom retrogradnog Merkura treba obratiti pažnju na novac, komunikaciju, ugovore i dogovore i proveriti sve planove za putovanje. Feng šui majstori savetuju da se u kuću unese zvezda sa 12 krakova.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna