OVAN

POSAO: Svakako ćete se izboriti za bolju poziciju na radnom mestu.  LJUBAV: Pokažite voljenoj osobi da ste u suštini brižni i diskretni.  ZDRAVLJE: Česte migrene Ovnove muče.

BIK

POSAO: Nije dan da pitate samo za novac i novac. Pokušajte da saslušate osobe oko vas. Bolje vide i osećaju posao.  LJUBAV: Dosta ekstremna situacija ili ste odlično u ljubavi ili sve puca.  ZDRAVLJE: Osetljive glasne žice.

BLIZANCI

POSAO: Imate saradnju sa znakom Raka koji može da vam pomogne oko finansija.  LJUBAV: Vodite računa o svojoj porodici.  ZDRAVLJE: Čuvajte se padova, često ste nespretni.

RAK

POSAO: Težak dan za Rakove i Jarčeve, posebno. Možete potrošiti ogromnu energiju, znanje, a da ne zaradite ništa. Bolje sve ostavite za narednu nedelju.  LJUBAV: Potrebna vam je podrška partnera i to ćete dobiti.  ZDRAVLJE: Preosetljivi ste. Stomak i grudi su na listi opreza.

LAV

POSAO: Ako želite da sprovedete ideje i namere koje imate, onda budite energičniji i poslušajte savete drugih.  LJUBAV: Jasni ste u svom izražavanju emocija. Kod vas se zna, da li te volim ili ne?  ZDRAVLJE: Spava vam se. Pravi ste Lav. Samo hrana, uživanje i spavanje.

DEVICA

POSAO: Promišljeni ste. Svakako da ste neko ko zna kako da postupi kada brani svoje interese.  LJUBAV: Imate utisak da vas partner previše ne sluša, ne razume. Mada, vi to tumačite da vas ne ceni.  ZDRAVLJE: Nikako nemojte jesti između obroka. Skloni ste gojenju, šećeru.

VAGA

POSAO: Potreba da sve završite brzo je naglašena. Ukoliko budete radili paralelno neke poslove, verovatno taj drugi završavate ranije.  LJUBAV: Ugodite svojoj drugoj polovini. Vi ste ljubazan znak.  ZDRAVLJE: Dobro ste.

ŠKORPIJA

POSAO: Po oprobanom receptu radite polako i sigurno. Najvažnije je da se dobro zaradi.  LJUBAV: Potrebna vam je emotivna hrabrost da biste sve izveli kako treba. Nije loše da pokažete i da ste ponekad osetljivi.  ZDRAVLJE: Bolovi u nogama i kičmi vas muče duži period.

STRELAC

POSAO: Ne volite nepravdu. Sigurni ste u ono što radite. Možete doći u sukob sa nadređenima.  LJUBAV: Potreban vam je mir, razumevanje od strane voljene osobe, bez obzira da li ste u braku ili vezi.  ZDRAVLJE: Očekujete poboljšanje na polju zdravlja.

JARAC

POSAO: Težak dan. Jak aspekat planete Mars. Ako možete, "prespavajte" današnji dan.  LJUBAV: Emotivno ćete biti bolje nego do sada. Razumevanje. Jarčevi koji imaju decu neka povedu računa o zdravlju dece, unuka…  ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

VODOLIJA

POSAO: Promenljivo raspoloženje. Ne ulažite u nekretnine, poslove sa hranom, decom. Bar ne danas.  LJUBAV: Partner oseća vašu psihološku nestabilnost. Smirite misli.  ZDRAVLJE: Čest kašalj na nervnoj bazi vas napada.

RIBE

POSAO: Vreme je za promene. Želite nešto novo. Želite više novca.  LJUBAV: Postoje manje emotivne kočnice koje se pojavljuju kao smetnja u vezi.  ZDRAVLJE: Potrebno je da uradite ultra zvuk štitne žlezde.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna