OVAN

POSAO: Trenutno niste zadovoljni poslovima koje radite. Imate utisak da se borite sa višim silama koje je teško obuzdati.  LJUBAV: Partneru je potrebno malo slobode. Više slobode misli i reči.  ZDRAVLJE: Očni pritisak.

BIK

POSAO: Kasnite sa isplatom svojih radnika ili saradnika. Požurite, mnogi planiraju da odu iz te radne organizacije.  LJUBAV: Vaš partner, takođe, ima problem sa finansijama.  ZDRAVLJE: Problem sa pritiskom. Nije baš sjajan dan za Bikove.

BLIZANCI

POSAO: Imate elana i snage da se pokrenete na dobre poslove. Znate vi odlično da situaciju lošu pretvorite u nešto bolje.  LJUBAV: Emocije na prvom mestu. Ljubav sa Vodolijom može da uspe.  ZDRAVLJE: Disajni organi osetljivi.

RAK

POSAO: Od danas možete da se stabilizujete i polako krenete u nove pobede.  LJUBAV: Očekivanja u vezi sa jednom Vagu su počela da se ostvaruju na dobro. Budite uporni.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

LAV

POSAO: Iscrpljeni ste. Morate da se smirite i napravite bolji i lakši biznis plan za vaše potrebe rada.  LJUBAV: Bliskost obnavljate uz lepu i nežnu priču sa voljenom osobom.  ZDRAVLJE: Dosta dobro.

DEVICA

POSAO: Aktivan poslovni dan. Dobro za novac.  LJUBAV: Ne razmišljajte o bivšim vremenima. Idite dalje i budite optimista.  ZDRAVLJE: Respiracija pluća otežana.

VAGA

POSAO: Zaostale račune morate da platite. Koliko se opirete tom problemu, nema rešenja, sem – plati!  LJUBAV: Ako ste slobodni, onda upoznajete osobu koja vam je bliska po senzibilnosti. ZDRAVLJE: Solidno, bez većih opterećenja.

ŠKORPIJA

POSAO: Tražite rešenje za jedan posao koji može da vam koristi i kasnije, dalje u budućnosti. Ovde su potrebne jake veze.  LJUBAV: Ne smete da postavljate uslove partneru. Ljubav nije obaveza!  ZDRAVLJE: Prehlada.

STRELAC

POSAO: Očekujte dosta ljudi u vašem poslovnom okruženju. Oni će sigurno pomoći da svoj projekat razvijete.  LJUBAV: Ne pokazujete u suštini koliko ste emotivni. Od razvratnika koji provodi burne noći do totalnog usamljenog bića.  ZDRAVLJE: Problem sa stopalima, tetive.

JARAC

POSAO: Bolja energija za posao. Slobodno možete da se angažujete i sprovodete sve vaše zamisli.  LJUBAV: Slobodni Jarčevi uživaju u ljubavi sa jednim povučenim Bikom.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate. 

VODOLIJA

POSAO: Treba da donesete važnu odluku oko novog projekta sa arapskim svetom. Možda bolje da sačekate narednu nedelju.  LJUBAV: Osoba koja vam se dopada ne vidi tu vašu ljubavnu energiju. Pošaljite misao kao signal raspoznavanja.  ZDRAVLJE: Manji problem sa nosem, sinusima, disanjem.

RIBE

POSAO: Mogućnost putovanja. Imate dosta poslovnih ponuda iz drugih država. Iskoristite te pogodnosti.  LJUBAV: Morate da napravite pravi izbor. Ako ste slobodni onda gledajte da se usmerite ka jednoj Škorpiji.  ZDRAVLJE: Nervoza ili nespavanje vam smetaju.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna