Pun Mesec koji se na nebu ukazao 4. juna 2023. godineima mistične i magične osobine, tvrde astrolozi koji kažu da je došlo do poravnanja velikog trigona.

Samo dan ranije, u ovu srećnu konstelaciju je prvo ušla Venera sa Neptunom i Mesecom, a ona je povoljna za sva pitanja koja se odnose na ljubav, privlačnost, lepotu, umetnost i duhovne veze.

Pun Mesec u Strelcu će sve podsetiti na veliki put koji su prešli u svom duhovnom odrastanju i razvoju. Pravi je trenutak da se podsetite koje su vaše najvažnije želje i koje su u vašem najboljem interesu. Nipošto nemojte dozvoliti sebi da trpite neprijatnosti ili agresiju verujući da je to put ka ostvarenju želja.

zodijak.jpg
Shutterstock  

To se naročito odnosi na Ovna koji pun Mesec ovog juna treba da dožive kao podsetnik da se menjaju. Najviše šansi za ispunjenje želja imate ako se one odnose na dalji rad na sebi - upisivanje neke škole, kursa, bilo kakve edukacije. Da biste što više napredovali, budite spremni i da priznate da ste pravili i neke korake "unazad". Priznajte svoje greške.

Lav nalazi motivaciju samo ako je proveo neko vreme u odmoru i dobroj zabavi. Ukoliko nema tih elemenata, život mu je težak i dosadan. Pod svetlom punog Meseca, može i da sam potraži šta je to što u njemu raspiruje žar, u čemu nalazi novi povod za akciju. Zvezde su mu naklonjene, sledi ispunjenje želja.

Strelac koji preispituje svoje emotivne odnose može da očekuje konačno rasvetljenje pod svetlom punog Meseca. Možda se pitanje uopšte ne odnosi na partnera već na vas same? Najjasnije ćete videti odgovore ako se malo odmaknete, čak i fizički. Iskoristite priliku za putovanje.

Tekst: Lepa&Srećna