OVAN

POSAO: Morate da dokažete da ste najbolji poslovni mag u svom okruženju. Umno ste aktivni. Favorit ste koji pobeđuje svoju konkurenciju.  LJUBAV: Više razmišljate o novcu, manje o partneru, koji vas non stop proverava. Morate da dokazujete ljubav.  ZDRAVLJE: Sinusi, grlo osetljivo.

BIK

POSAO : Dobri ste u poslovima koji zahtevaju kraći put, saobraćaj, trgovinu koja zahteva kretanje po regionu.  LJUBAV: Morate da napravite odluke oko važnih zajedničkih stavova i načina života koji vodite sa supružnikom. Mnogo ste se udaljili i mislite da ste samo vi u pravu.  ZDRAVLJE: Osećate potrebu za promenom. Potreban vam je put.

BLIZANCI

POSAO: Želite po svaku cenu da ste slobodni. Sve svoje ideje sami morate da projektujete. Apsolutno uživate u tome.  LJUBAV: Imaćete lep ljubavni dan, jer je došlo do pomirenja posle dužeg vremena. Volite ponovni susret sa voljenom osobom.  ZDRAVLJE: Problem sa disanjem.

RAK

POSAO: Razmišljate o novom poslu koji će biti povezan radom sa tečnostima. Parfemi, napici, voda i nafta mogu biti unosan biznis. Rakovi koji rade poslove organizacije mogu imati uspešan dan. Novac dobijate. LJUBAV: Dobar dan za one koji su slobodni, posebno poznanstvo sa novim osobama putem socijalnih mreža.  ZDRAVLJE: Potrebno je menjati način ishrane.

LAV

POSAO: Napustila vas je potreba za dominacijom koja je bila prisutna u pojedinim trenucima. Pružate ruku prijateljstva. Svi vole saradnju sa vama.  LJUBAV: Sve što partner predloži vi jednostavno prihvatate. Lepo slaganje čini vašu sreću velikom.  ZDRAVLJE: Srce je zdravo.

DEVICA

POSAO: Ne odlažite probleme koji se često nagomilavaju. Danas je dan za upornost koju pokazujete i pokrećete najbolje iz sebe.  LJUBAV: Dan je dobar za sve koji su slobodni, koji žele neku promenu, neku novu vezu ili avanturu.  ZDRAVLJE: Visok nivo šećera u krvi.

VAGA

POSAO: Svaka Vaga ima dosta entuzijazma i pokretačke energije. Vi možete da prenesete na druge svoju pozitivu, a ostanete i dalje uspešni.  LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni, niste u vezi, onda se otvorite za jednu Devicu, ako ste u braku onda manje sebičnosti.  ZDRAVLJE: Držite se saveta lekara.

ŠKORPIJA

POSAO: Zaista težak period u poslu. Uporni ste, ne odlažete probleme, mozak vam brzo radi da reši nastalu situaciju. Sve sami završavate, na vreme.  LJUBAV: Nema mesta za bilo kakav minus u vašem životu. Znate šta hoćete, koga birate za život u dvoje.  ZDRAVLJE: Puni ste energije, vitalni.

STRELAC

POSAO: Rad u zajednici ponekad može biti zaista divan. Tako je danas kod vas. Svi su konstruktivni, doprinose novom projektu.  LJUBAV: Suprotnosti se privlače, naišli ste na baš drugačiju osobu, koja će vam priuštiti mnoga zadovoljstva, sreću, zajednicu.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

POSAO: Radna atmosfera je odlična. Entuzijazam koji danas imate prenosite na druge, konstruktivni ste i hrabri.  LJUBAV: Suprotan pol za vas danas kaže da ste lepi mili i dragi. U vazduhu se oseća ljubav koju morate da iskoristite.  ZDRAVLJE: Glasne žice su osetljive.

VODOLIJA

POSAO: Svako ko plače nad svojim problemima a ne rešava ih, od vas može da očekuje zatvorena vrata. Razmislite, to su vaši saradnici, posavetujte ih, ipak će vam trebati.  LJUBAV: Večeras dobar provod, puno prijatelja, muzike. Za one koji vole da sede kući neki romantični film bi mogao da probudi emociju za dvoje.  ZDRAVLJE: Vitalni ste.

RIBE

POSAO: Pokažite svima da i vi možete da izađete iz šablona, ustaljenih formi rada, ponašanja. To je dobra ideja jer i druge podstičete na rad.  LJUBAV: Emocije su pozitivne. Partner želi da provede ceo dan sa vama. Bliskost je najvažnija.  ZDRAVLJE: Napetost u šakama.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna