Pun Mesec uvek izvrši pritisak na naše emocionalne granice, tvrdi astrologija. Na dan 9. oktobra, stiže pun Mesec u vatrenom Ovnu, pa će naše strpljenje biti na testu.

Za ovu konkretnu pojavu se često koristi i izraz Krvavi Mesec, jer zbog pozicije dobija tamnonarandžastu boju. Astrolozi kažu da može izazvati agresiju ili ljutnju, naročito kod ljudi koji nisu pripravni da se s tom vrelom energijom bore.

Oni koji to uspeju mogu i da profitiraju od ovog tranzita i uživaju u plodovima rasta i razvoja koju će im plamen Ovna doneti. Prvo što treba promisliti jeste šta ste najviše želeli i na čemu ste radili tokom perioda mladog Meseca. Ako ste tada bili produktivno nastrojeni, sad možete uživati u obilju i pozitivnim emocijama.

ljubavni par svadja 2.jpg
Shutterstock  

Pun Mesec omogućava i da se otkriju i otpuste jake emocije koje ste eventualno potiskivali u poslednje dve godine, što će vam doneti olakšanje, osećaj slobode i novog početka. Ovaj tranzit drugačije deluje na različite ljude. On može da predstavlja završetak nekog ciklusa u vašem životu, a to ne mora i nužno da bude loša stvar.

Vatreni znaci će biti pod najjačim uticajem ove vrele energije, jer ih baš ta toplina povezuje sa punim Mesecom u Ovnu. Znači, neka se pripreme Ovnovi lično, ali i Lavovi i Strelci. Svi oni imaju priliku da dožive talas kreativne strasti, ali su i pod rizikom da nastupi talas jake tenzije.

Svi će, naravno, osetiti žestinu koja kao da ispunjava vazduh, ali zapamtite da je ovo šansa da započnete novi odeljak u svom životu. Moguća je promena u najvažnijoj emotivnoj vezi.

Najpre se ovo može odnositi na partnera. Ako ste u poslednje vreme imali osećaj da ne komunicirate dovoljno ili se ne razumete jasno, sada je vreme da iskoristite promenu u energiji. Oni koje muči sumnja i gube poverenje u partnera treba da dobro provere sve informacije pre nego što se odluče na oštar potez.

Vatra punog Meseca u Ovnu obasjaće nepoznate predele, ali će vam doneti i neophodne informacije u pravo vreme. Obuzdajte nestrpljenje i sačekajte da oni stignu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna