OVAN

POSAO : Dobri ste u poslovima koji zahtevaju kraći put, trgovinu koja zahteva kretanje po regionu. LJUBAV: Morate da na pravite odluke oko važnih zajedničkih stavova i načina života koji vodite. ZDRAVLJE: Osećate potrebu za promenom na svim nivoima.

BIK

POSAO: Umno ste aktivni. Morate da dokažete da ste najbolji poslovni mag u svom okruženju.  LJUBAV: Više razmišljate o novcu, manje o partneru, vašoj vezi se to nikako ne dopada. ZDRAVLJE: Sinusi, grlo osetljivo.

BLIZANCI

POSAO: Želite po svaku cenu da ste slobodni. Sve svoje ideje sami morate da projektujete. Apsolutno uživate u tome.  LJUBAV: Partner i ljubav su vam trenutno sve na svetu, imaćete lep ljubavni dan.  ZDRAVLJE: Problem sa spavanjem.

RAK

POSAO: Razmišljate o novom poslu koji će biti povezan radom sa tečnostima. Parfemi, napici, voda.  LJUBAV: Dobar dan za ljubav, posebno poznanstvo sa novim osobama putem interneta, socijalnih mreža.  ZDRAVLJE: Potrebno je menjati način ishrane.

LAV

POSAO: Dosta entuzijazma i pokretačke energije. Vi možete da prenesete na druge svoju pozitivu, a ostanete i dalje uspešni.  LJUBAV: Ukoliko ste sami, onda se otvorite za jednu Vodoliju.  ZDRAVLJE: Držite se saveta lekara.

DEVICA

POSAO: Danas je dan za upornost. Važno je da ne  odlažete probleme koji se često nagomilaju.  LJUBAV: Dan je dobar za sve koji su slobodni, koji žele neku promenu. Možda novu vezu ili avanturu.  ZDRAVLJE: Visok nivo šećera u krvi.

VAGA

POSAO: Intuicija vam dosta pomaže . Napustila vas je sitničavost koja je bila prisutna u pojedinim trenucima.  LJUBAV: Sve što partner predloži vi jednostavno prihvatate. Dete se probudilo u vama. Sve vam se dopada.  ZDRAVLJE: Srce zdravo kuca.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne odlažete probleme, radite na njima sa lakoćom vam stižu informacije. Mozak brzo obrađuje. LJUBAV: Nema mesta za bilo kakav minus u vašem životu, mada osećate depresiju.  ZDRAVLJE: Veoma ste vitalni.

STRELAC

POSAO: Svako ko ima probleme a ne rešava ih od vas može da očekuje zatvorena vrata.  LJUBAV: Večeras dobar provod, puno prijatelja, muzike.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

POSAO: Entuzijazam koji danas imate prenosite na druge, konstruktivni ste i hrabri. Radna atmosfera je odlična.  LJUBAV: Suprotan pol za vas danas kaže da ste lepi mili i dragi. U vazduhu se oseća ljubav, a vi ste ponosni.  ZDRAVLJE: Glasne žice osetljive.

VODOLIJA

POSAO: Rad u zajednici ponekad može biti zaista divan, tako je danas kod vas, svi su konstruktivni.   LJUBAV: Suprotnosti se privlače, ali suprotnosti se, takođe, moraju poštovati. Kad to prihvatite biće lakše.  ZDRAVLJE: Vitalni ste.

RIBE

POSAO: Uradićete nešto neočekivano. Vi možete da izađete iz šablona, to je dobra ideja.  LJUBAV: Emocije su pozitivne, partner želi da provede veče samo sa vama. Samo vi i vaša ljubav. ZDRAVLJE: Napetost u šakama. Masaža potrebna.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna