Dnevni horoskop za 9. oktobar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Dobar dan za one koji se bave poslovima učenja, obrazovanja, administraciji, posebno Ovnovi koji nameravaju da putuju. LJUBAV: Usamljeni pronalaze svoju srodnu dušu. Dobar dan za ljubav. ZDRAVLJE: Uživate u kućnoj atmosferi.

BIK

POSAO: Približavate se rešavanju problema koji vas prate često. Imate sve mogućnosti da idete u neku zapadnu državu gde počinjete nov posao. LJUBAV: Partnerstvo vam znači od stanja na poslu. ZDRAVLJE: Jačajte imunitet prirodnim melemima.

BLIZANCI

POSAO: Imate dobar i izbalansiran dan kada se emocije, intelekt i volja udruže. LJUBAV: Partnera uvek možete da ubedite da ste baš vi u pravu, iako niste, poverovaće. Imate zanimljivu harizmu. ZDRAVLJE: Problem sa nogama.

RAK

POSAO: Ako se pokrenete na nešto novo svi će to da vide i bićete zadovoljni svojim radom i napretkom. LJUBAV: Emotivno ste bolje, zadovoljni, imate sve izglede da se okrenete srećnim danima. ZDRAVLJE: Niste bolesni.

LAV

POSAO: Razmišljate da ste neko ko treba da konkuriše na neko bolje radno mesto ili ste već predloženi za neku poziciju. LJUBAV: Možete imati novo poznanstvo ili započeti zajednički život. ZDRAVLJE: Bez većih promena.

DEVICA

POSAO: Imate sigurnost, stabilnost, osećaj moći, dobro je da se bavite nekretninama, prodaja, kupovina ili ćete imati dobrog klijenta. LJUBAV: Partner je zadovoljan vašim ponašanjem i izlivima emocija, sigurna ljubav pred vama. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VAGA

POSAO: Dan suočavanja, za vas veoma napeta i stresna situacija. Želite da pobegnete i prespavate. LJUBAV: Partner nestrpljivo čeka bilo kakav odgovor od vas. ZDRAVLJE: Nesanica, vrtoglavica.

ŠKORPIJA

POSAO: Pristup koji nije praktičan neće dovesti do pozitivnog rešenja. LJUBAV: Naivni šarm vas vodi, puštate emocije. ZDRAVLJE: Ubrzan puls.

STRELAC

POSAO: Nikako da donesete pravi zaključak, jer se sve svodi na za i protiv. U celoj situaciji možete da se pogubite i ostanete na početku a vreme ide… LJUBAV: Opušetni ste, veseli, partneru prilazite prijateljski malo površno. ZDRAVLJE: Odmorite se, previše razmišljate o svemu.

JARAC

POSAO: Danas niste za teške reči, samo slušate. Želite da izađete iz lošeg posla. LJUBAV: Želite da se dopadnete svima ali to i nije tako dobra ideja. ZDRAVLJE: Morate da pazite na ishranu.

VODOLIJA

POSAO: Dodatna edukacija u vezi posla može doneti bolju zaradu.LJUBAV: Morate imati malo prostora za sebe. Malo se udaljavate od partnera, ali to ne znači raskid. ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi.

RIBE

POSAO: Stanje redovono sve se odvija po planu, nema većih trzavica. LJUBAV: Sentimentalni ste, želite da se zaljubite. Bidite oprezni možete upasti u tešku karmičku vezu. ZDRAVLJE: Manja vrtoglavica.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna