Dnevni horoskop za 1. septembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Ne smete biti uznemireni zbog posla. Veliki ste organizator i svi očekuju od vas da budete stabilni. Izbegavajte rizična ulaganja. LJUBAV: Velike promene u vezi. Lepo poznanstvo sa osobom iz sfere politike. ZDRAVLJE: Promene na koži.

BIK

POSAO: Iako je oko vas haos i neodređenost, za mnoge može biti poslovni početak koji obećava. Novac vam stiže preko ženske osobe u znaku Lava ili Raka. LJUBAV: Bikovi rođeni u prvoj dekadi imaju sreću u ljubavi danas. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

POSAO: Ovo je dan kada nemate snage, sačekajte neki drugi dan. LJUBAV: Imate lep odnos sa partnerom. Za slobodne, stara ljubav može ponovo da zakuca na vrata. ZDRAVLJE: Brinete o svojoj porodici. Uživate u toplini doma.

RAK

POSAO: Uspevate da se opustite. Kratak predah koristite da napunite baterije, pred vama je dan pun izazova i iznenađenja. LJUBAV: Prijatelji i ljubav su zaslužni za stanje sreće i lepog izgleda. ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju, stoga pazite na ishranu.

LAV

POSAO: Ovo je vaš dan. Niste očekivali da će neke stvari krenuti tim tokom, ali imate sreće, kao i uvek. Veliki priliv novca danas. Pomoć od osobe u znaku Riba. LJUBAV: Raspoloženi Lav kao i uvek ima sreće u ljubavi. Velike šanse za stvaranje potomstva. Zvezde su na vašoj strani. ZDRAVLJE: Čuvajte se preteranog opuštanja.

DEVICA

POSAO: Morate da se borite na radnom mestu. Budite oprezni, ne misle vam svi dobro kao što ste se nadali. Konflikt sa Ribom ili Strelcem. LJUBAV: Obratite pažnju više na partnera, preokupiranost poslom loše utiče na ljubavni život. ZDRAVLJE: Nervoza.

VAGA

POSAO: Osećate se odlično i kao i uvek želite tu sreću da podelite sa drugima. Sreća je da imate odlične saradnike koji vam pomažu na mnogim poljima. LJUBAV: Imate sreće u ljubavi. Omiljeni ste među pripadnicima suprotnog pola. ZDRAVLJE: Problem sa disajnim organima.

ŠKORPIJA

POSAO: Prepustite se sanjarenju. Ideje dolaze same od sebe. Dobro ih zapamtite za buduće projekte. Poslužiće vam u najskorije vreme. LJUBAV: Više ste raspoloženi za prijatelje, nego za partnera. Umorni ste od svega. ZDRAVLJE: Prehlada.

STRELAC

POSAO: Danas ste radnik broj jedan. Ambijent u kom radite je skoro savršen. Pozitivno utiče na vas. Ideje sprovodite u delo. LJUBAV: Puni ste energije i raspoloženi ste za avanturu. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

POSAO: Uspešno pokrećete energiju novog dana, bez obzira na mnogobrojne promene u vašem životu. Sarađujte sa Bikom. LJUBAV: Dobru energiju imate i na emotivnom polju, pa ćete dan provesti sa osobom koju volite. Obratite pažnju na jednu šarmantnu Devicu. ZDRAVLJE: Sinusi su vam bolna tačka.

VODOLIJA

POSAO: Vešto donosite odluke, ali brzina razvoja događaja odgovara vašem temperamentu. Savetuje se akcija i preduzimljivost. Saradnja sa Lavom ili Rakom. LJUBAV: Volite da budete u društvu dobrih prijatelja i pozitivnih ljudi. ZDRAVLJE: Osećaj olakšanja posle perioda tromosti.

RIBE

POSAO: Uspeh u poslu, ali ste skloni neočekivanom trošenju. Mnogo razmišljate o poslovima iz prošlosti, ostavite ih iza sebe, pred vama su novi uspesi. LJUBAV: Tuga zbog praznine koju osećate zbog nedavnih događaja. ZDRAVLJE: Otiču vam noge.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna