OVAN

POSAO:Finansijski problemi. Morate da verujete više sebi i da ponekad učinite neko dobro delo kako bi vam se vratilo na dobro. LJUBAV: Emotivno ste u fazi razočaranja ukoliko ste sami. Ovan u vezi ili braku ima bolju klimu u ljubavnom životu. ZDRAVLJE: Neraspoloženje.

BIK

POSAO: Vi ste dosta estetski tip. Iskoristite sve svoje unutrašnje resurse, šarm, lepotu u poslu kojim se bavite. LJUBAV: Zaljubljeni ste u ljubav. Nije teško da se okrenete pravim osobama samo ako želite. ZDRAVLJE: Pazite na telesnu težinu.

BLIZANCI

POSAO: Nije potrebno da se previše opterećujete, jer ste sposobni sve da uradite šta treba. Imaćete podršku svakog s kim budete sarađivali. LJUBAV: Uvek ste mladoliki. Čuvajte svoj duh. Dobar odnos sa Devicom ili Bikom. ZDRAVLJE: Manja nervoza.

RAK

POSAO: Morate pokazati izvesno interesovanje za ono što radite. Ponekad delujete previše umorno i nezainteresovano. LJUBAV: Svakako da će Ovan ili bilo koji drugi vatreni znak biti dobar izbor. ZDRAVLJE: Krećite se više, potreban vam je kiseonik.

LAV

POSAO: Možete očekivati uspešan dan na poslu koji će vam omogućiti slavi i dosta novca. LJUBAV: Vi volite dinamiku i strast u vezi pa će vaš izbor biti Škorpion. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

POSAO: Dobar dan za one koji hoće da se bave javnim poslom, posebno moda, televizija, novine. LJUBAV: Partner uvažava sve vaše zahteve i želje. Ukoliko ste slobodni, možda ste neko ko traži previše od druge strane. Zahtevni ste.ZDRAVLJE: Ne bi bilo loše unositi manje mleka i mlečnih proizvoda.

VAGA

POSAO: Morate da pojačate svoj sistem vrednosti. Niste u dobrom odnosu sa Lavom i Bikom. LJUBAV: Nije potrebno da se potpuno predajete partneru. ZDRAVLJE: Donji deo tela osetljiv.

ŠKORPIJA

POSAO: Mašta, kreativnost, unutrašnja energija može da vas dovede do željenog cilja. LJUBAV: Sklonite se jedne Device koja vas stalno blokira. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na kičmu, kosti.

STRELAC

POSAO: Svi vide da ste veoma sposobni. Nije potrebno da se previše dokazujete. LJUBAV: Imate harizmu i ideju kako da osvojite partnera. Dobar odnos sa Vagom, drugim Strelcem ili Rakom. ZDRAVLJE: Niste odgovorni prema sebi. Sve olako shvatate, posebno zdravlje.

JARAC

POSAO: Pogrešno procenjujete osobe oko vas, mada je to atipično za jednog Jarca. Popravite takav stav. LJUBAV: Jedna Devica misli na vas. Niste se dugo čuli. ZDRAVLJE: Razmislite o odlasku na ultrazvuk.

VODOLIJA

POSAO: Dešavanja i previše za jedan dan. Niste ste se organizovali. Pokrenite se bar u popodnevnim satima. LJUBAV: Da li želite da se usmerite u ozbiljnu vezu ili u avanturu? ZDRAVLJE: Latentna uznemirenost.

RIBE

POSAO: Ništa ne radite na silu. Imate sve aspekte da se pokrenete najbolje moguće i dobro zaradite. LJUBAV: Željni ste ljubavi i iskrenih emocija. Vaša duša može biti spojena sa osobom iz znaka Bika ili Vage. ZDRAVLJE: Važno je da ste dobro raspoloženi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna