Lavlja kapija je izraz kojim astrolozi nazivaju poravnanje Sunca u horoskopskom znaku Lava sa zvezdom Sirijus. Za ovu zvezdu kažu da ima moćne kvalitete nalik velikom Jupiteru, a snagu i energiju da ispuni sve što namisli baš kao i jaki Mars.

Otuda su dani kad je otvorena Lavlja kapija posebno povoljni za ispunjenje želja. Oni počinju 26. jula i traju sve do 12. avgusta. Međutim, smatra se da je najsnažniji datum 8. avgust koji čak neki nazivaju i Galaktička Nova godina.

U numerologiji, u kojoj svaka brojka ima važno značenje, osmica se smatra simbolom bogatstva, sreće i dobrih vibracija. Kada se obori horizontalno, osmica je simbol beskraja. Zato numerolozi veruju da broj 8 predstavlja obilje, bogatstvo, novac.

Novac horoskop
Shutterstock  

Prvi korak u zamišljanju želje jeste da se prisetite onoga što već imate i na čemu ste zahvalni. Ovaj postupak vas priprema da odaberete pravu želju, onu koja će vas dugoročno ispunjavati.

Zatim zamislite kako precizno izgleda ostvarenje vaše želje.  Ako je ona materijalne prirode, na primer, novi stan - zamislite tačno kako izgleda prostor, u kojim bojama su uređene sobe, vizuelizujte kako u kuhinji pripremate doručak i postavljate pribor u trpezariji, kako izlazite na terasu i gledate u vedro nebo, zalivate cveće...

Ako je vaša želja nematerijalne prirode, povežite je sa nekim vizuelnim elementima. Ako priželjkujete spokoj, zamislite sebe kako odmarate na nekom udobnom mestu, mazite kućnog ljubimca ili uživate u pogledu na okolinu.

Sada formulišite tri afirmacije koje se odnose na ispunjenje vaše želje. Na primer, to mogu biti sledeće rečenice: Budim se srećna u svom novom stanu. Zadovoljna sam što imam lep i udoban dom. Uživam u svojoj kući sa porodicom.

Odvojite tri momenta u toku dana 8. avgusta kad ćete prvo zamisliti ostvarenje želje, a onda izgovoriti u sebi ili naglas odabrane tri afirmacije. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna