Dnevni horoskop za 24. jul 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Da vaša energija i dalje raste, imate rešenje i želite odmah da ga vidite. Retko ko je sposoban ko vi… LJUBAV: Svi koji su u braku podsetiće se kako je bilo lepo kad su bili u vezi. ZDRAVLJE: Ako ne možete na trčanje na otvorenom uzmite traku .

BIK

POSAO: Mogući pozivi iz inostranstva. Ukoliko želite da proširite svoj posao prihvatite poziv. LJUBAV: Kod onih u vezi / braku mogu pasti teške reči. Ovo je prolazan period biće i bolji dana. ZDRAVLJE: Uradite sve što vam je potrebno da negativna energija izađe.

BLIZANCI

POSAO: Jedan period ste vagali i došli do odogovra. Sa pojedinim saradnicima želite da prekinete saradnju. LJUBAV: Blizanci druge dekade imaju povoljniji period da dovedu stvari na pravo mesto. ZDRAVLJE: Smanjite unos hrane. Više čajeva za čišćenje.

RAK

POSAO: Kada neko veruje u sebe i svoje sposobnosti onda su tu i rezultati tog rada. LJUBAV: Dobra energija među vama protiče. ZDRAVLJE: Imate dosta pozitivne enegriga u sebi. Zračite.

LAV

POSAO: Teško će vam biti da razumete vaše sagovornike. Nećete se zadržavati na bespotrebne sitnice u poslovanju. LJUBAV: Postoji opasnost od nesporazuma. Morate da stvorite bolju atmosferu za komunikaciju sa voljenom osobom. ZDRAVLJE: Napetost.

DEVICA

POSAO: Imate bolju koncentraciju kada radite sami. Postoje osobe u vašem poslovnom okruženju koje ne razumeju vaš rad i trud. LJUBAV: Potrebna vam je mašta, strast i dosta zabave. Idealna partner rođen je u znaku Strelaca. ZDRAVLJE: Problem sa varenjem.

VAGA

POSAO: Odličan dan za početak novog posla. Puni ste avanturističkog duha i želje za uspehom. LJUBAV: Sobodne Vage upoznaju harizmatičnu Škorpiju. ZDRAVLJE: Euforija vam može stvoriti problem sa pritiskom.

ŠKORPIJA

POSAO: Veliki deo energije odlazi na saradnike koji ne znaju da to cene. LJUBAV: Partner sa kojim živite veoma je zahtevan i ne daje vam mogućnost da se opustite. ZDRAVLJE: Problem sa venama.

STRELAC

POSAO: Današnji dan je dan kada naporno radite a nemate priliku da nešto zaradite. LJUBAV: Emotivno ste okrenuti osobi koja je uticajna ili radi u nekoj državnoj zgradi. ZDRAVLJE: Osetljiva kičma.

JARAC

POSAO: Imate snage i više nego što mislite. Možete da radite ali uvek očekujete rezultat LJUBAV: Ukoliko ste sami susret sa vatrenim Ovnom može vam popraviti raspoloženje. ZDRAVLJE: Potrebna fizička aktivnost.

VODOLIJA

POSAO: Osobe sa kojima radite daće vam informacije koje su vam potrebne. LJUBAV: Sa partnerom razmenjujete osećanja putem modernih telekomunikacija. ZDRAVLJE: Nemate većih tegoba.

RIBE

POSAO: Potreban vam je kreativni rad ili da bar posao kojim se bavite unesete u njega neki oblik kreativnosti. LJUBAV: Dosada. Ako ste usamljeni vaše raspoloženje jedino može da popravi jedan Lav. ZDRAVLJE: Potrebne su vam duhovne vežbe.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

 Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna