Astrolozi najavljuju odličan tranizt za početak sledeće nedelje - od 20. juna 2022. godine počinje sekstil Merkura i Jupitera i tri dana će biti otvoren put za sve koji misle o budućnosti i raduju se novoj ljubavi.

Ukoliko ste sami i tražite srodnu dušu, imate sve razloge da se radujete, jer je to idealan trenutak da gledate unapred i zamišljate svog savršenog partnera. Opustite se i dozvolite svojim komunikacionim veštinama da dođu do izražaja. Ne plašite se da otvorite svoje srce, razgovarajte, budite prijateljski nastrojeni.

Nastupa vreme koje je povoljno i za poslovne pregovore, lako se izražavaju ideje, mogu se planirati i putovanja bez prepreka. Posebnu sreću mogu da očekuju tri znaka horoskopa.

Blizanci

Ljubav će doći veoma tiho, čak skriveno od svih. Moguće je da će je obavijati veo velike tajne, ali vi ćete je jasno osetiti. Veliko je pitanje da li ste je očekivali, premda ste je toliko priželjkivali.

Ipak, ne dozvolite da sve ostane misteriozno, zatražite odgovore na pitanja koja vas kopkaju. Iskoristite moć Merkura koji je blagonaklon prema vama i tražite istinu.

Rak

Bićete neodoljivi! Nije ni čudo, jer počinje i vladavina vašeg znaka, pa privlačite ljude više nego ikad. Moguće je da će i neko od prijatelja početi da oseća više od prijateljstva, pazite da li će zaljubljenost možda preći granicu koju vi želite da postavite.

Strelac

Opasno iznenađenje vam se sprema! Neko vas želi i voli više nego što ste mogli i da pretpostavite. Donekle ste naviknuti na opšte obožavanje, ali ovako ciljan i snažan "emotivni napad" niste očekivali. Ipak, morate se upitati da li ste u stanju da uzvratite te emocije. Nemojte se zaneti i zaljubiti u ljubav, a zanemariti samu osobu.

Mada će najavljeni sekstil Merkura i Jupitera biti najsrećniji za ova tri znaka, astrolozi kažu da i drugi mogu da ojačaju aspekt Merkura. Savetuju svima koji žele da privuku sreću i ljubav nose sve nijanse zelene tokom ova tri dana, a naročito u sredu, kada je Merkurov dan!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna