Interesovanje ljudi za horoskop nešto je što je zajedničko za čitavu planetu, a u poslednje vreme mimovi se često podsmevaju pojedinačnim znakovima zbog previše generalizovanih, često negativnih stereotipa.

Vage su željne zabave, Jarčevi su dosadni radoholičari, a šta tek imaju da kažu o Blizancima, dok se Ribe često prikazuju kao sanjari. A kakvi su u ljubavi otkrili su astrolozi, baš kao i koje su idealne kombinacije ako želimo da veza ili brak uspeju.

Ovan
Ovan i Vodolija izuzetan su spoj, jer oboje vole nezavisnost, a problemi nastaju ako prvi želi da dominira. Za Blizance ih vežu aktivnosti i avanture i savršeno se dopunjuju. Problem može biti ljubomora kod Ovnova. Za Lava ga vežu ekscentričnost i strast, kao i humor. Svađe služe kao predigra, a njihov brak je stabilan. Kod Strelca je ljubav velika, ali su zbog takmičarskog duha neophodni kompromisi.

Bik
Bik i Rak su vrlo kompatibilni, uživaju u ljubavi tiho, ali postojano. Sve dok postoji privlačnost među njima problema nema. Kao zajednički projekat do izražaja dolazi romantika kada je u kombinaciji sa Devicama. Savršen spoj ako tako nešto postoji Bikovi imaju sa Jarcem.

Blizanci
Velika strast, ljubav i romatnika sinonim su za vezu sa Lavovima, ali problem nastaje kada Blizancima postane dosadno. S Ovnom ih takođe veže neverovatna hemija, ali nevolje u raju kreću kada dopusti partneru da bude vođa. Ipak, ako naprave kompromis imaju šanse da uspeju. S Vagama se odlično slažu sve dok ne izgube poverenje. Seks je odličan sa Vodolijom.

Rak
Sa Bikovima se odlično slažu i imaju velike šanse za dugotrajan odnos pun ljubavi, a jedino što može da ih ugrozi je prevera usled dosade. Škorpija i Rak su idealan spoj, sve dok poštuju jedno drugo. Sa Devicama je puno emocionalne sigurnosti, ljubav je velika, ali Rakovi u ovoj kombinaciji moraju da paze da ne izgube spostveno “ja”.

Lav
Strast, humor i zabava ga vežu sa Ovnom. Svađe služe kao predigra, a brak im je stabilan. S Blizancima imaju veliku strast, romantiku i puno užitaka, ali treba paziti da se na vreme uoči trenutak kada Blizancu sve dosadi. S Vagom je odnos komplokovan, strastven i zabavan, a problem nastaje zbog ljubomore sa obe strane.

Devica
S Bikom ih veže praktičnost, romantika i životni stil. Problem se javlja ako zbog perfekcionizma Device Bik izgubi interes. Idealna veza moguća je sa Jarcem, jer je njihov odnos stabilan i srećan.
Sa Rakom je puno emocionalne sigurnosti, ljubav je velika, a moraju da paze da ne izgube sebe. U vezi sa Škorpijom imaju neobjašnjivu povezanost.

Vaga
Odlično se slažu sa Blizancima, daju jedni drugima slobodu i podršku, a problem nastaje gubitkom poverenja. Veza sa Lavom je komplikovana, strastvena i zabavna, ali problem leži u ljubomori. Dobra komunikacija ga veže za Strelca, ali odnos im je nepredvidiv. Stalno su na ivici raskida sa Vodolijom, ali ipak uživaju u toj vezi.

Škorpija
Oni se odlično dopunjuju sa Rakom, ali Rakovi su previše osetljivi, a Škorpiije nepristupačne. S obzirom na to da Device ne pristaju na kompromise imaju veliki problem sa njima u vezi. Jaka intelektualna i seksulana veza je moguća sa Jarcem, a brak ova dva znaka je obično uspešan. U vezi Škorpije i Ribe govorimo o različitim ličnostima koje se dopunjuju, ali samo uz mnogo razgovora i truda ova veza će uspeti.

Strelac
Strelca i Ovna vezuje snažna fizička i emocionalna veza i zajednički interesi, a problem može da izazove takmičarski duh. U vezi sa Lavom vezuju ih poštovanje i odanost, pa su velike šanse za stabilan brak. Vodolija će smiriti strast Strelca i voditi ih kroz život, jedini mogući problem je gubitak samopouzdanja.

Jarac
Ako postoji idealan spoj to su sigurno Jarac i Bik jer dele slične vrednosti, a problem nastaje ako dođe do rutine. Kako je idealna veza sa Devicom je na pomolu, problem nastaje zbog borbe za dominaciju. Sa Škorpijom postoji seksualna, ali i intelektualna veza, a njihov brak je obično uspešan.

Vodolija
Sa Ovnom postoje zastoji, ali i izuzetne atrakcije. Oboje vole nezavisnost, a problemi nastaju ako Ovan želi da dominira. Vodolija i Blizanci imaju sličan mentalitet i između njih ima dosta hemije, ali i svađa. Sa Vagom imaju turbulentnu vezu punu zadovoljstva, ali su i na ivici raskida.

Riba
Odnos sa Ribama je pun turbulencija, a Rak mu preti hirovitošću. Strasti mogu nestati zbog svađa. Sa Škorpijom je reč o strastvenoj vezi, ali samo uz puno razgovora i truda. S Jarcem se nadopunjuju u različitostima i imaju uspešan brak.

Izvor: Lepa&Srećna