OVAN

POSAO: Poslovna ponuda iz inostranstva vam stvara mogućnost zarade, mnogo veće nego što očekujete. Možete raditi i u zemlji. LJUBAV: Imaćete šansu da se upoznate sa osobom koja zna šta hoće, a posebno je veoma uspešna u poslu. Vama odgovara takav tip osobe. ZDRAVLJE: Dobro zdravlje.

BIK

POSAO: Poslovno se orijentišite na akcije koji vam donose veći priliv novca. Niste raspoloženi da radite za male pare, to vas čini depresivnim. LJUBAV: Druga dekada rođenih u znaku Bika bi mogli da imaju problem u partnerskim odnosima. Previše ste autoritativni prema partneru. ZDRAVLJE: Posetite doktora iako vaše tegobe nisu preterano izražene.

BLIZANCI

POSAO: Odlučite se za onu sugestiju koja vam trenutno odgovara. Mnogo je predloga a vi, kao pravi Blizanac, ne znate šta da izaberete. LJUBAV: Očekujte neki kraći izlet i romantičan provod. Mnogo ste zapustili voljenu osobu, posebno za vreme retro Merkura. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Saradnja sa Devicom može da vam pokrene ideje i da novu energiju, a novac samo što nije stigao. LJUBAV: Dobar odnos u vezi u kojoj već duži period egzistirate, bez većih promena su Rakovi u braku, dok oni koji su slobodni mogu da računaju na uzbudljivo veče. ZDRAVLJE: Napeti ste zbog promene vremena.

LAV

POSAO: Novac je nešto bez čega ne funkcionišete. Imaćete odličnu ponudu za klijente, pa računajte da se biznis ipak dobro razvija. LJUBAV: Budite odlučni kada su ambicije partnera u pitanju. Moraćete da odgovorite na pozitivno. ZDRAVLJE: Uživate u životu.

DEVICA

POSAO: Vi biste danas da se odmorite, jer vam je juče dan bio previše naporan. Teško da Devica može baš toliko da odmara. Radite i neće biti većih problema. LJUBAV: Često volite promene, ali sada ste zadovoljni osobom koja vam je partner. Ne tražite ništa posebno, sem dobrog provoda. ZDRAVLJE: Potrebna vam je relaksacija.

VAGA

POSAO: Vaga danas ima velikih planova, ali kao po običaju, ne snalazi se odmah u startu. Želite da radite još sa nekim. Saradnik Bik bi bio pravi izbor. LJUBAV: Partner je vaše blago koje morate da čuvate. Ponekad se svađate radi nekih trivijalnih stavri. Počnite da verujete u ljubav, ona postoji. ZDRAVLJE: Vežbajte mišiće ruku i nogu.

ŠKORPIJA

POSAO: Novac vam stiže preko prijateljskih poslovnih veza. Imate potrebu da sa nekim od njih podelite svoje znanje, iskustvo pa čak i dobit. LJUBAV: Imate mnogo kritika prema voljenoj osobi. U poslednje vreme ste stalno hladni, zahtevni, probirljivi. ZDRAVLJE: Pred kraj dana visok krvni pritisak.

STRELAC

POSAO: Ako prodate staru kuću, stan ili neku nekretninu, moći ćete da uložite u posao koji želite da otpočnete. LJUBAV: Niste trenutno opterećeni emocijama koje su u vama. Važno je da su one tu, da imate osećanja a kome ćete ih pokloniti, neka ostane iznenađenje za sve oko vas. ZDRAVLJE: Promenite način ishrane.

JARAC

POSAO: Dan pred vama može biti pun promena. Čas mislite da ste uradili nešto, čas ne. Ali je važno da sve isterate do kraja. LJUBAV: Uživate u ljubavi i pažnji partnera. Malo je onih koji imaju takvu ljubav kao vi. Zaslužili ste svaki lep dan koji osvane. ZDRAVLJE: Bolje se osećate.

VODOLIJA

POSAO: Upustite se u nove poduhvate o kojima često razmišljate. Potrebno vam je vreme, volja i po koji telefonski broj nekog klijenta. LJUBAV: Nećete imati želju da se danas sa nekim upoznajete. Vi ste dovoljno samouverene da znate šta hoćete dalje. Ni samoća nije bauk. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

POSAO: Nije dobro da sarađujete sa Bikom, jer vas on iscrpljuje svojim stavovima koji su totalno neralni u ovom trenutku. LJUBAV: Okrenite se novoj ljubavi. Ionako ste se namučili u staroj vezi koja vam realno ništa nije donela. Čeka vas jedan Rak. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna