Dok su neke greške napravljene da traju, druge su tu da se ispravljaju, a kada su u pitanju odnosi, ovo je vreme za pomirenje. Venera u Ribama budi u nama osećanja osetljivosti, nostalgije i ljubaznosti.

Želimo da živimo svoje živote kao ljudi koji veruju u dobro, i želimo da taj život provedemo sa onima za koje verujemo da su dobri koliko bismo želeli da budu. Sezona je za snove koji se mogu ostvariti. Ovde se ne radi o manifestovanju nekog nemogućeg sna u stvarnost, već da znamo šta se može dogoditi, i ako je to dobra stvar, vratiti to u stvarnost.

A ta “dobra stvar“ je vaša veza, međutim, u ovom slučaju, to je veza koju više nemate. Sada je vreme za bivše ljubavi, jer postoji mogućnost da vam se u život vrati onaj koga ste smatrali idealnim.

1. Ovan
Život je krenuo svojim tokom i iz nekog razloga vas je odvojio od voljene osobe, a ukoliko želite da se ta osoba ponovo vrati sada je pravi trenutak. Očekujte famozni poziv tokom Venere u Ribama, razgovor će biti značajan; pitaćete se zašto se niste ponovo okupili, čak ni na kafi. Ako se poziv ne desi budite vi proaktivni, pozvate ovu osobu. Vreme je za pomirenje.

2. Devica
Nikada niste krili činjenicu da ste oduvek bili zaljubljeni u „tu jednu osobu“ i da niko — čak ni vaš sadašnji partner — ne može da se približi toj vrsti ljubavi. Pre mnogo godina ste bili impresionirani njim i još uvek ne možete da ga izbacite iz glave. Venera u Ribama ističe vašu emotivnu stranju, razmislite sada je pravi trenutak da odlučite šta želite, novu ili staru vezu.

3. Jarac
Ako se trenutno osećate tako da jednostavno u vezi imate previše probelma i ne umete da se izvučete iz toga pokušajte da razmislite hladne glave šta je najbolje za vas. Venera u Ribama će vam osvežiti pamćenje, setićete se vaše prave ljubavi. Nemojte se iznenadite ako se baš on sada javi.

Izvor: Lepa&Srećna