Dnevni horoskop za 31. mart 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Pokušajte da se ne sukobljavate sa okolinom i da nađate unutrašnji mir. To vam nije jača strana, uspećete da prebrodite slabosti. LJUBAV: Suviše vatre svuda oko vas. Odlično se osećate jer vam upravo to prija. Ljubav sa drugim vatrenim sazvežđem, Strelac ili Lav. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BIK

POSAO: Mnogo ste vremena poveli u provodu i uživanju. Sada vam je potrebno da se vratite na pravi put. LJUBAV: Posao ide teško, zahteva puno truda, ali je zato daleko jednostavnije slobodne trenutke provesti sa nekim do koga vam je stalo. ZDRAVLJE: Partner je osetljiv na vaše reči.

BLIZANCI

POSAO: Planirate nove životne uslove. Ukoliko budete očekivali podršku sa strane, neka vas ne iznenadi njen izostanak. LJUBAV: Potrebno je da se više angažujete na polju ljubavi, emocija. Živite dosta povučeno. To nije Blizanac. ZDRAVLJE: Nervi slabi, napetost konstantna.

RAK

POSAO: Treba biti manje ponosan, a više zahtevan, kako biste lakše prolazili kroz život. Razmislite o tome. LJUBAV: U emotivnom životu jeste zahtevni, čak preterujete. Opustite se. Nađite smiraj sa nekim ko je blag po naravi. ZDRAVLJE: Problem sa bešikom.

LAV

POSAO: Nema vremena za gubljenje. Pošto ste toga svesni, ulažete dodatne napore kako biste izvukli maksimum iz trenutne situacije. LJUBAV: Vodolija vrši atak na vašu ličnost. Zapravo, ovo je pozitivan aspekat. Ona samo želi da vi budete pored nje, uvek. ZDRAVLJE: Čuvajte slabu tačku – kičma.

DEVICA

POSAO: S vremena na vreme koristite sitnu laž ili izgovor, ukoliko želite da se sačuvate od onih koji vas zamaraju. LJUBAV: Dozvolili ste da vam posao bude prioritet a ne ljubav. To nije svakako dobro. Menjajte to stanje. Prepustite se uživanju. ZDRAVLJE: Bolovi u glavi. Opterećenje.

VAGA

POSAO: Odličan dan za novac, zaradu, dobitak, posao generalno. Oni koji su vam u ljubavi partneri dobri su i za poslovnu saradnju, Škorpija posebno. LJUBAV: Okrenite se partneru ili novoj simpatiji ukoliko ste sami i slobodni. Vodolija, Škorpija i eventualno Lav imaju prednost nad ostalim znacima. ZDRAVLJE: Respiratorni sistem osetljiv, disanje.

ŠKORPIJA

POSAO: Nalazite se u konfliktnoj situaciji. Umesto toga što okrivljujete druge, postarajte se da nađete svoj deo odgovornosti, kako biste prebrodili krizu. LJUBAV: Nemate pravo da se ljutite na partnera jer ste upravo Vi ta osoba koja odlučuje o svemu u vašoj zajednici. ZDRAVLJE: Česti strahovi.

STRELAC

POSAO: Poželjno bi bilo dobro razmisliti pre nego što krenete u akciju. Još uvek niste u stanju da ostvarite neke zamisli. LJUBAV: Pojačajte dozu realnosti, jer vas preterana očekivanja mogu dovesti u nezavidnu situaciju. To se odnosi na one Strelčeve u braku. ZDRAVLJE: Noge su vam osetljive.

JARAC

POSAO: Želja za uspehom, priliv energije čine vas jakom i snažnom osobom. Bićete uspešni u poslu koji vodite. Veći priliv novca danas. LJUBAV: Imate motiv da budete u vezi sa jednim Bikom. To će sve da se ostvari ako popustite, prilagodite se, okrenete iskrenosti. ZDRAVLJE: Odlično.

VODOLIJA

POSAO: Imate napredak i veliko priznanje u onome što radite. Nastavite da budete inovator i drugačiji od sveta u čijem se okruženju nalazite. LJUBAV: Nije dobro da se udubljujete u rasprave koje vode u porodične svađe. Vi ste osoba koja brzo plane i naljuti se odmah. ZDRAVLJE: Dobro se osećate kada niste nervozni.

RIBE

POSAO: Nikako ne sarađujete sa negativcima. Oni se lako prepoznaju. Ništa im ne valja, stalno su nezadovoljni. LJUBAV: Sentimentalno ste raspoloženi, prijemljivi ne samo za tuđu patnju nego i za tuđe dobro raspoloženje. Stoga birajte vedre ljude, jer je to pravi lek za dušu. ZDRAVLJE: Moguće nesanice.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

 Izvor: Lepa&Srećna

26.3.2022.

OVAN

POSAO: Morate biti strpljivi, disciplinovani i tolerantni. Pa ne može svaki dan biti vaš. Ima i drugih koji su bitni.

LJUBAV: Posvetite se kući, porodici. Nedelja je idealan dan za tako nešto.

ZDRAVLJE: Razmišljate o poseti lekara tokom.

BIK

POSAO: Čest osećaj lenjosti i apatije može da vam pokvari poslovni plan. Morate da budete van takvih osećanja, nikako do novca na taj način.

LJUBAV: Najbolje znate, šta i kako da dođete do osobe koja vas zanima. Vi ste vešt ljubavnik, vešt šarmer.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BLIZANCI

POSAO: Savetuje se što više pozitivnih poteza, jer puno toga izmiče kontroli. Morate da se bolje organizujete. Koristite inteligenciju.

LJUBAV: Razmišljate o stvaranju udruženja, slavljima i druženjima sa većim brojem ljudi. Dan vam je ko izmišljen za to.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Jurite sto na sat, u želji da uradite što više zaostalih stvari. Postoje periodi kada vam ništa ne polazi za rukom ali sada je bolje.

LJUBAV: Emotivno ste vezani za jednog Jarca i to mora da se ostvari kao ozbiljna veza.

ZDRAVLJE:  Potiskivanje emocija.

LAV

POSAO: Fizički se iznurujete, jer radite više nego što ste u stanju, umesto da sve ostavite po strani i sačekate povoljniji momenat.

LJUBAV: Partner ima razumevanje za vaše ponašanje. Sve trpi, samo da vama udovolji.

ZDRAVLJE: Stopala, noge osetljive.

DEVICA

POSAO: Planete vam šalju isključivo pozitivne uticaje. Ukoliko ne uspete da ih prepoznate, radi se o ličnoj nesposobnosti. Morate se potruditi da biste ih prepoznali.

LJUBAV: Zašto lutati kad je sve tako jednostavno, bar danas. Prednost dajete druženju sa istomišljenicima.

ZDRAVLJE: Preterana gojaznost.

VAGA

POSAO: Na misteriozan način savladavate problem finansijske prirode. Kad bolje razmislite, videćete da ste uzalud bili neurotični.

LJUBAV: Za divno raspoloženje morate da zahvalite unutrašnjoj harmoniji i saznanju da vas neko od ukućana podržava u akcijama.

ZDRAVLJE: Dosta se dobro osećate.

ŠKORPIJA

POSAO:  Izbegavajte ekscesne situacije, jer lako može doći do prekida ionako klimave poslovne veze.

LJUBAV: Budite diplomata, popuštajte kad god to okolnosti nalažu. Samo tako ćete spasti bračno-partnerske odnose.

ZDRAVLJE: Manje alkohola, noćnog života.

STRELAC

POSAO: Poslovni partner vas izluđuje, jer je vaša prava suprotnost. Što on više ulaže napor, to ste više svesni da čini pogrešne stvari.

LJUBAV: Mnogi Strelci nisu imali sreće da upoznaju srodnu dušu. Sutra se situacija menja u vašu korist.

ZDRAVLJE: Dobar imunitet.

JARAC

POSAO: Postali ste svesni problema u kontaktima sa okolinom, timskom radu i svemu što se odnosi na saradnike.

LJUBAV: Odličan dan za sve koji žele da se okrenu nekim novim poznanstvima. Na primer Devica dobar izbor.

ZDRAVLJE: Odlično, nikad bolje.

VODOLIJA

POSAO: Prošlo je vreme lake i brze zarade. Možete da računate na to da ćete morati da se jako potrudite kako biste došli do cilja.

LJUBAV: Raskinuli ste jednu vezu. Nije vam lako ali ste u mogućnosti da popravite raspoloženje uz prijatelje.

ZDRAVLJE: Preosetljivost na promenu temperature u vazduhu.

RIBE

POSAO: Pokrenite se, jasno odlučite šta želite i krenite napokon nešto da radite. Ne mučite više sebe.

LJUBAV: Imate partnera pored sebe koji je nešto poput vas, usporen, nespretan. Zajedno ste jači, da pobedite i krenete u akciju.

ZDRAVLJE: Nesvestica, posledica nesanice.