Dvojka je broj koji, u numerologiji, označava dvojnost, partnerstvo, vezu i ravnotežu. Kada se nađe u nizu, kao što je to na dan 2. februara 2022. godine, energija je vrlo moćna i treba težiti balansu, saradnji sa drugima i harmoniji u odnosima.

Numerolozi najavljuju da će niz cifara 2-2-2 mnogima danas otvoriti i pravi portal magije, koji donosi ljubav i nadu. Stiže i novac, ali najviše onima čije se ime numerološki poklapa sa vibracijom broja dva. To su srećnici čije ime počinje slovima B, K ili R, koji mogu očekivati priliv para, veliki uspeh na poslu i otvaranje novih mogućnosti.

Ukoliko ste brinuli za radno mesto, danas ćete definitivno dobiti potvrdu da nema razloga za strepnju. Ako tražite posao, velike su šanse da baš danas budete pozvani na razgovor ili primite obaveštenje o uspešnom konkursu. Najvećoj zaradi se mogu nadati "slobodnjaci", jer im dolazi veći profit od očekivanog.

Neočekivani profit mogu očekivati i svi koji su ulagali u nekretnine, povoljan je dan za zaključivanje kupoprodajnih ugovora. Za žene sa imenom koje počinju slovima B, K ili R niz brojeva 2-2-2 donosi pomoć sudbine u rešavanju nekih teških problema.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna