Ovaj test otkriva sa kakvim izazovima i lepim događajima možete da se sretnete u bliskoj budućnosti.

Izbor je samo vaš, zato izberite kamen koji vam se najviše dopada od 6 ponuđenih, kliknite na sliku i saznajte kakvi vas talasi sudbine očekuju.

Kamen br. 1

Prvi kamen je – opal. Njega još nazivaju "Mesečev kamen". Činjenica da ste izabrali baš njega ukazuje na to da vam je najviše potreban odmor od gradske buke i vreve. Osećate potrebu da se isključite i izvesno vreme zaboravite na probleme.

Potrebno vam je i vreme da sredite svoja osećanja. Za vas bi bilo najbolje da u narednih nekoliko dana i nedelja otputujete negde na kratak odmor, gde je malo turista i dosta lepih mesta. Ako ne možete to sebi da priuštite, isplanirajte bar produženi vikend. Čak i ako to bude neka vikendica u planini ili put na selo kod rodbine - sve u svemu, pronađite vreme za odmor!

Kamen br. 2

Drugi kamen – malahit. Ovaj vaš izbor ukazuje da vas, u skorije vreme, očekuju velike životne promene, naročito one koje će nositi duboki duhovni karakter. Takođe, možete iskusiti i preživeti velika iznenađenja u ličnom životu.

Skorije vreme vam idealno odgovara da ponovo prekrojite mapu svog života. Zvezde su vam naklonjene. Samo napred!

Kamen br. 3

Treći kamen to je – Sunčev kamen. To da vas je osećaj doveo njemu, znači da ste nepopravljivi optimista. Budućnost vam je jarka i svetla. Za vas je dobro da u blisko vreme češće boravite napolju, bez obzira na hladnoću.

Radost života uvek će za vas biti veća, ako više vremena provodite na svežem vazduhu. Nastavite da apsorbujete veliku snagu Sunca i krećite se dalje! I nemojte usput da izgubite svoju veselu narav!

Kamen br. 4

Ovo je kamen – opsidijan. Ako ste pažnju usmerili na ovaj kamen, znači da vaša podsvest pokušava da vam kaže da je došlo vreme promena. U narednim danima treba da pobegnete iz mreže starih navika i, korak po korak, počnete da stvarate novi život. Najbolje vreme za novi početak je – sada!

Pri tome, na putu ka promenama, pokušajte da se osećate zahvalnim za sve što imate. Nemojte biti ljubomorni. Ne zavidite. Ne dozvoljavajte ovom negativnom osećanju da se širi vašim umom. Potrudite se i možete biti sigurni: vaš novi način života će obavezno dovesti do željenih rezultata.

Kamen br. 5

Peti elemenat je kamen pod nazivom haulit - ako vas privlači ovaj kamen, znaci da ste osoba koja je svoj um drži uvek otvoren. U svakoj diskusiji uvek ste spremni da razumete (saslušate i razumete?) argumente protivnika. I to vam daje jedinstvenu sposobnost da sagledate bilo koju situaciju u svim mogućim uglovima.

Veoma ste osetljiva osoba. Odlično razumete šta drugi pokušavaju vam da kažu i daju do znanja. Već na polovini rečenice razumete decu. Sa jednim pogledom – životinje. Rodbina i bliski ljudi nikad ne prestaju da se divi vašoj moći opažanja.

Uskoro počnite da maštate i vizualizujete. Zato što sve što planirate u narednih 30 dana – suđeno je da se ostvari!

Kamen br. 6

Ovaj kamen – jaspis dalmatinac. Ako ste ga izabrali, znači da ste vesela i optimistična osoba. Za vas je bitno da se život i dalje nastavlja kao lepa igra. U narednih mesec dana, ne bi bilo loše da isplanirate nove avanture. Pa čak i da steknete nove prijatelje. Vreme je povoljno za to. Za sve što započnete u ovo vreme – osiguran je uspeh.

Izvor: Uspešna žena