Vladavina Škorpije je vreme promene, transformacije, ali i eliminacije i ponovnog rađanja. Kad danas počne i mlad Mesec u ovom znaku, počinje i novi lunarni ciklus koji će otvoriti sve ove teme.

Dva velika lunara, Sunce i Mesec, u znaku Škorpije aktiviraće Mars, bog rata, pa će biti probuđene i energije akcije, ali i agresije. I on je u tom znaku, čiji je prirodni vladar. Sve što danas započnemo razvijaće se sve do maja 2022. godine kada će u Škorpiji biti pun Mesec. Za sledeća četiri znaka najavljuju se posebne promene...

BIK

Niste bili zadovoljni okruženjem na poslu, naročito u poslednje vreme, a sada se formira i jedan izazovan aspekt u vašoj kući karijere. Shvatite to kao novu šansu, mogućnost za drugačiji pravac razvoja, možda čak i više u skladu sa vašim unutrašnjim vrednostima.

LAV

Počinje vreme transformacija u domu, možda i preseljenja ili renoviranja. Mogući su jaki stresovi, naročito ako sebi nametnete neke nerealne rokove. Sa druge strane, za mnoge pripadnike znaka otvara se portal dobre energije za isceljenje porodičnih emocionalnih rana.

ŠKORPIJA

Vreme je da otpustite sve što vas zadržava u prošlosti i počnete da radite na onome što je vaša prava priroda. Niste više dete koje muče porodične traume, sada ste odrasla osoba koja vodi samostalno svoj život. Tako shvatite i turbulentni period koji počinje danas.

VODOLIJA

Potresi u polju karijere omogućiće vam da izađete na drugi put i počnete da radite ono što istinski želite. Ne dozvolite da vam drugi upravljaju emocijama, posvetite se ličnom rastu i odaberite neki program za samopomoć u pogledu jačanja samopouzdanja. Mnogi od njih su na Internetu, potpuno besplatni.

Izvor: Lepa&Srećna