Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAKLENI PUN MESEC POČINJE DANAS, 3 ZNAKA U NAJVEĆEM PROBLEMU: Sukobi na sve strane, šta čeka vaš znak?

Težak astrološki aspekt mnogima donosi velike muke!

  Izvor: Shutterstock

Pun Mesec se dešava 28. januara 2021. godine na 9 stepenu Lava gde pravi kvadrate sa Marsom i Uranom pa se mogu dešavati nasilna ponašanja, emotivni izlivi i slabi osećaji. Ovo je prva puna lunacija ove godine, a prognoze nisu dobre. Sukobi sa ženama, majkom, osećaj razočarenja, uznemirenost i depresija. 

Možda će vas zanimati

Mesec će praviti i opoziciju sa Suncem i Jupiterom koji će biti na istom stepenu dok prave kvadrat sa Uranom i Marsom što ni malo nije lako jer stvara dezorijentisanost, sumnje, finansijske neuspehe, proždrljivost, očaj, neočekivane događaje, iznenadne bolesti i bes. Sada sve isplivava, pa šta ste posejali to i žanjete.

U ovom periodu nije dobro da se donose zaključci niti da se nešto novo započinje jer je sve ishitreno i brzopleto iz povređenosti ili besa. Mogu isplivati i neka dešavanja od prošleg mladog Meseca u Lavu koji je bio 19. 08. 2020.  pa, ako imate nešto nerešeno iz tog meseca, sada se može razrešiti. Sve se svodi na želje, emocije, vezanosti i druga dešavanja koja sada pun Mesec obasjava. Najteže pada fiksnim znacima a to su Bik, Lav, Škorpija i Vodolija ili je neki od ovih znakova vama podznak, treba da budete posebno oprezni.

Mnoge osobe sada mogu prepoznati šta im je potrebno a čega se trebaju osloboditi. Kada je ljubav u pitanju pojačane su strasti koje se mogu iskazivati i kroz bes pa treba dobro paziti sa partnerom da ne uđete u rasprave. Pojedine osobe mogu upoznati neke opasne partnere pa se savetuje da ne ulaze u veze ako nisu proverene. U poslu se, takođe, preporučuje veliki oprez -  ništa novo i neprovereno ne pokretati.  Mogu se dešavati sukobi na poslu da vam je narav iritantna, čak i promene zanimanja ili neke posebne prepreke.

ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAČNI ZNACI I PODZNACI?

Ovan

Ovaj pun Mesec je u vašem petom polju, dece, ljubavi, zabave, sporta, poklona.  Mogu vas preplaviti jake emocije i da osetite ljubav od dece i partnera. Sada je bitno da podržite osobe koje su vam drage i koje vam trebaju. Ako imate problem, sada vam može pomoći partner ili neko ko vam je podrška. Mnogim Ovnovima može biti dobro sa punim Mesecom.

BIK

Vama se ovaj pun Mesec dešava u vašem četvrtom polju doma i porodice pa vi tu tražite sigurnost i bezbednost. Pojedini Bikovi mogu baš sada da uđu u vezu ili brak ili se odluče za to. Zauzetima su moguća veća iskušenja jer su emocije duboke pa i potrebe da se pokrenete ili ako imate probleme da pažljivo trebate postupati. Neke probleme i frustracije sada treba da rešite uz pomoć partnera.  Emotivne tenzije su jako naglašene.

BLIZANCI

Ovaj pun Mesec se dešava u vašem trećem polju komunikacije, rodbine, komšiluka, saobraćaja pa možete shvatiti da ste malo zapostavili te oblasti ili da ste zaboravili nekoga kontaktirati. Moguć je kraći put, druženje sa rodbinom ili komšilukom. Pojedini Blizanci mogu imati unutrašnji nemir pa bi bilo dobro da se pridružite nekim grupama, družite sa prijateljima dok probleme i neka nezadovoljstva možete rešiti da se posvetite više sebi i svom zdravlju ili u druženju sa okruženjem.

RAK

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem drugom polju finansija i materijalnih dobara. Srećnim vas može učiniti ulaganje u decu i partnera. Mnogi Rakovi sada mogu imati veće finansiske prilive. Neke osobe mogu razmišljati o kreditu ili nekoj pozajmici koji bi zadovoljili vaše finansijske ciljeve. Sada nije vreme za strahove krenite hrabro napred.

LAV

Baš kod vas se dešava ovaj pun Mesec pa neke stvari koje su se dešavale pre šest meseci sada mogu da isplivaju na površinu. Moguće je da se osećate zapostavljenim pa nešto preduzmite da bi bili srećni. Naravno da treba voleti i ceniti druge ali ipak ste vi Lav koji treba sebe da stavi na prvo mesto. Sada je sigurno naglašen vaš ego pa što se partnera tiče on je na drugom mestu.

DEVICA

Vama se ovaj pun Mesec dešava u vašem dvanestom polju psihe, duhovnosti, izolacije pa otud i potreba da se osamite i osmislite kako da uskladite svoju svakodnevnicu. Duboka unutrašnja stanja sada su u fokusu. Moguće je da skrivate svoje emocije od partnera pa sada da bi napredovali trebati javno izneti šta i kako želite i da li on ima ista ili slična osećanja i želje. Svakako da treba biti otvoren da bi sve bilo bolje i jasnije.

VAGA

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem jedanestom polju prijatelja, želja, očekivanja, udruženja, timova.  Mnoge Vage žele da se druže, da traže podršku od prijatelja ili nekih grupnih aktivnosti. Moguće je da potražujete svoju zaradu dok pojedini nisu zadovoljni emocijama od partnera ili prijatelja. Sve promene u partnerskim odnosima su moguće od ulaska u novu vezu ili raskida ili totalne promene u postojećoj.

ŠKORPIJA

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem desetom polju karijere, jednog roditelja, autoriteta. Karijera dolazi do izražaja pa možete biti primećeni i u centru pažnje. Budite pažljivi i odmereni kada pokazujete sve što imate da pokažete najbolje od sebe.  Moguće su neke iznenadne prilike za karijeru pa bi ih trebalo iskoristiti. Samo ako podržite okruženje, i vi možete biti podržani trostruko.

STRELAC

Vama se ovaj pun Mesec dešava u vašoj devetoj kući pa vi pronalazite svoju snagu i uspeh u veri i optimizmu. Svakako da sada ne trebate biti inertni i da vas mrzi da se pokrenete. Za početak posvetite se deci i partneru u ljubavi. Pojedini Strelčevi bi mogli da se povuku i u samoći pronađu svoj neki unutrašnji mir i harmoniju.

JARAC

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem osmom polju koje daje transformaciju i finansije od drugih osoba. Mnogi Jarčevi sada mogu da izmire sva dugovanja ili da potražuju novac od partnera. Moguće da vam je potrebna podrška ili neki finasiski ugovor koji možete sklopiti.  Sigurno je da stiže potraživanje novca ili da treba izmiriti dugovanja.

VODOLIJA

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem sedmom polju partnerskih odnosa, javnost, poslovnih kontakta. Bitno je da harmonizujete poslovne i partnerske odnose da ne bude problema.  Neke osobe mogu imati izlive ljubomore pa i tu treba biti oprezan. Da bi odnos bio dobar, vi ne smete imati tajne već otvoreno pričajte sa partnerom, budite tolerantni i dajte podršku partneru.

RIBE

Kod vas je ovaj pun Mesec u vašem šestom polju posla, zdravlja i svakodnevnih obaveza. Sada je vreme da potražite posao ako ga nemate ili da unapredite postojeći. Mnoge Ribe sada treba da osnaže svoje zdravlje, a posebno mentalni sklop i da bolje organizuju svoje svakodnevne obaveze. Budite oprezni u komunikaciji i verujte u sebe.

Pročitajte i ovo

Astrolog: Željka Knežević

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije