Pun Mesec nas podstiče da se posvetimo sebi, a njegov boravak u znaku Device daje nam motivaciju da uredimo sve - oslobodimo se neke loše navike, osmislimo zdraviji život. Evo šta savetuju astrolozi!

VODENI DAN – 24 sata tokom punog Meseca piti samo svežu, prečišćenu ili destilovanu vodu. Ovo nam omogučava da lakše osetimo i čujemo poruke tela, pomognemo cirkulaciju i obnovu. Vodeni dan se ovde posebno preporučuje upravo zbog potencijala Meseca u Devici da pročisti i na posletku isceli. 

NEGA ZDRAVLJA - Postaviti jasan, čist i čvrst temelj za novi plan ishrane, života, načina rada, načina ljubavi prema sebi, negovanja i brige za sebe i svoje telo sa puno ljubavi i nežnosti... Istraživati svoje mogućnosti i isceliteljske darove.

NEGA LEPOTE - Dozvoliti svom biću da bude negovano, samim tim sve je lakše, lepše i udobnije, odlučite se za konačni odlazak na dubinski tretman kose ili transformativni tretman lica, manikir, pedikir i slično. Možete sve to da uradite sami sebi.

MASAŽA - Dajte svome telu, poseban poklon u vidu dodira, jer telo je naš jedini stvarni posed i imetak, naš Hram, negujmo ga zdravljem i zdravim navikama

MOLITVA - prošetajte do nekog svetog mesta, makar do centra vaših grudi...

ODMOR KROZ DISANJE I MEDITACIJE su najbolji prijatelji u ovom vremenu.

Astrolog: Tanja Igrutinovi / Profesionalna astrologija