I treća epizoda "Majki i snajki" donela je dosta smeha, poneku pesmu, peckanje između voditelja ali dobru klopu.

Večeras smo gledali porodicu Povolni u kojoj se "majka" Marija takmičila protiv "snajke" Ivane, koja je na samom početku priznala da je ovo "prilika da konačno počne da kuva".

"Pitala sam da muža da li da nas prijavim za kviz, a on mi je rekao: 'Pa ti ni kući ne kuvaš, gde ćeš na televiziji?!", ispričala je Ivana i izazvala buru smeha u studiju.

Atmosfera je bila vesela, pa se tako voditeljka Seka Aleksić u jednom momentu latila varjače da promeša jelo, pa i zapevala: 

"Pomešaj ove noći crnu i zlatnu, po mojoj koži slikaj kao po platnu...".

majke i snajke treca epizoda seka aleksic kulinarsko takmicenje
Printscreen / Kurir tv 

Kada je došlo vreme za degustaciju, Seka je, braneći majku, pecnula snajku.

"Ovde ima mnogo vina", rekla je Seka, na šta Raša nije odoleo da "čačne" koleginicu, pa je dobacio: "A, nigde aspirina"!

Ipak, Ivanine šnicle su bolje prema njenom suprugu Zlatku, što joj je bilo dovoljno uprkos činjenici da je promašio koja je skuvala koje jelo i propustio šansu da osvoji 10.000 dinara nagrade.

"Drago mi je što sam pobedila, ali mi duguje 10.000", rekla je Ivana.

Pogledajte emisiju...


Ove nedelje u borbi za nagrade su svekrve Sonja, Jadranka, Marija, Verica i Dragana, a snajke su Sanja, Gabrijela, Ivana, Marina i Milena. Tri para smo već videli, ostaju još dva!

Emisiju "Majke i snajke" premijerno možete pratiti svakog radnog dana od 20 časova na Kurir televiziji, kao i u repriznom terminu od 15.05.