Konjukcija Merkura i Sunca donosi samopouzdanje i talas kreativnih ideja, a ovo je savršen dan da započnete nešto što može doneti dobit u budućnosti, piše Lovesensa. Sve što ste odlagali, danas treba da završite, a evo koji će znak Zodijaka imati najviše sreće.

Drage Device, nakon perioda sukoba i nerazumevanja, danas će razgovor sa partnerom rešiti sve nedoumice! Shvatili ste da je vaša veza stabilna i da nema razloga da se plašite budućnosti. Pokušajte da izađete iz rutine i "začinite" vezu novim avanturama i izjavama ljubavi. Zvezde naglašavaju da sledi srećan period.

Na poslu vas očekuje unapređenje, a mnoge kolege će pomoći da ostvarite svoj cilj. Budite fokusirani i nemojte da se zagledate u budućnost, već delujte odmah. Razmislite kojae slabosti imate na profesionalnom planu i pokušajte da se usavršite na tom polju.

PROČITAJTE JOŠ: 

NINA BADRIĆ OBUKLA SEKSI MODNU KOMBINACIJU, A ŽENE NA INSTAGRAMU ODUŠEVLJENE: ako ovako nosite suknju i majicu, izgledaćete mladoliko (FOTO)

OVA NAMIRNICA IMA VIŠE GVOŽĐA OD SPANAĆA: koristi je Novak Đoković, odlična je za imunitet, vid i nerve

SVAĐA NA INSTAGRAMU! KRITIKOVALI SU JE, A JELENA ĐOKOVIĆ IM JE OŠTRO ODGOVORILA: evo kako Novakova supruga reaguje na zlonamerne komentare (FOTO)

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA AVGUST 2018. godine: evo kakva ljubav, sreća i novac očekuju vaš broj

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec. Ako je vaš bioritamski broj...

PROČITAJTE JOŠ: Veliki zdravstveni horoskop za avgust 2018. godine

JEDINICA

Trebalo bi da dovršite sve nezavršene poslove i realizujete ciljeve koje ste sebi odavno zacrtali. Imaćete dovoljno energije, motivacije i snage, naročito ako se bavite zanimanjem koje podrazumeva društveno angažovanje, a to se pre svega odnosi na jedinice koje se bave sportom.

DVOJKA

Ovo je mesec u kojem možete da započnete mnogo toga o čemu ste prethodnih meseci razmišljali i maštali, bilo da se radi o ljubavi ili finansijama. Budite uporni i nemojte da odustajete od svog cilja, a rukovodite se instinktima a ne logikom. Trebalo bi da imate rezervni finansijski fond.

TROJKA

Ulazite u mesec u kojem vaši talenti i kreativni potencijali mogu da dođu do punog izražaja. Mnogim trojkama ukazaće se više mogućnosti za putovanja, nove ljubavne avanture i druženje s prijateljima. Ovaj mesec je posebno naklonjena trojkama koje se bave umetnošću ili sportom.

ČETVORKA

U ovom mesecu trebalo bi da se posvetite obrazovanju i stručnom usavršavanju, naročito ako ste mladi, a očekuju vas i moguće putovanje u inostranstvo. Budite realni u proceni sopstvenih mogućnosti i potencijala i napravite plan rada. Rekreacija i promena načina ishrane biće veoma važni za vaš lični napredak.

PETICA

U ovom mesecu ćete naporno raditi kako biste postigli neke važne ciljeve. Uprkos preprekama i ograničenjima, bićete u situaciji da probate nešto potpuno novo, što može da vam donese i odgovarajuće promene na poslu. Čuvajte zglobove, zbog veće podložnosti povredama.

Kliknite OVDE za nastavak teksta!