Svake godine 8. avgusta na nebu se otvara portal Lavlja kapija ili Lavlja vrata i donosi energiju visokih frekvencija, a evo kako će u 2018. godini uticati na našu sudbinu!

Lavlja kapija je simbol svetle energije koja podstiče otvaranje srčane čakre, jača spitirtualne moći i otvara srce za neke lepše emocije.

Lavlja vrata otvaraju se za vreme poravnanja Zemlje sa galaktičkim središtem (27. stepenom Strelca) i zvezdom Sirius, otvarajući kosmički portal između materijalne i nematerijalne stvarnosti...

Astrološki periode Lava traje od 23. jula do 22. avgusta. Između ta dva datuma nalazi se jedan poseban dan – 8. avgust. To je osmi dan osmog meseca i on označava otvaranje Lavljih vrata koja su važna iz nekoliko razloga. Hiljadama godina astrolozi su primećivali da otvaranje Lavljih vrata donosi neverovatan talas energije i to se ne odnosi samo na Lavove. Svako ima dobrobiti od ovog prelaznog perioda.

Šta je zapravo otvaranje Lavljih vrata? Kakvu energiju to donosi i kako nam ona može koristiti?

Naziv Lavlja vrata dolazi zbog toga što se događa u vreme vladavine astrološkog znaka Lava koji je povezan sa srčanom čakrom i predstavlja izraz božanskog. Kad se to direktno ravnjanje sa galaktičkim središtem dogodi, javlja se snažan talas svetlosti koji budi DNK, aktivira ljudsko energetsko polje i prenosi visoke vibracijske frekvencije za buđenje.

Astrološki govoreći, 8 je vrlo važan broj. A ove godine ne samo što je osmi dan osmog meseca u godini, već je i cela godina deljiva s brojem 8 koji usklađuje materijalne i nematerijalne svetove. Stoga na dan otvaranja Lavljih vrata možemo očekivati veliki napredak u životu koji donosi sklad i mir. Budite zahvalni za ovu harmoniju, ona nas vodi prema većoj koherenciji u životu.

Mnogo važnih stvari događa se u kosmosu za vreme otvaranja Lavljih vrata. Najjasnija je povlačenje Siriusa, najsvetlije zvezde koju možemo videti, prema Zemlji. Na vrhuncu poravnanja, koje se događa 8. avgusta, Sirius će biti u istoj liniji s piramidama u Gizi. U Egiptu to je obeleženo obiljem – podizanjem nivoa reke Nil.

Energija Siriusa takođe budi one koji to žele i aktivira njihovu treću čakru. Svrha toga je podsećanje da mi nismo u svemiru – mi jesmo svemir. Takođe, podsetnik na beskonačno obilje. Otvorite se prema ovoj energiji i očekujte osećaj duboke povezanosti i pripadanja.

U vreme otvaranja Lavljih vratasunce se ubrzano zagreva a to se ogleda i u našem telu, u solarnom pleksusu koji je njegovo moćno središte. Tokom otvaranja Lavljih vrata, svest se širi. Obratite pažnju na svoju energiju 8. avgusta i očekujte da ćete postati svesniji svog neograničenog potencijala. Ova vas svesnost može odvesti u egoistično stanje, ali ne zaboravite, vreme Lavljih vrata je vreme sklada. Prigrlite energiju i samouverenost koji dolaze.

Lavlja vrata ostaće otvorena od 8. do 14. avgusta. Ali, to ne znači da će dobrobiti tada prestati. Gledajte na to vreme kao na obnavljanje energije – vreme da vratite unutrašnju stabilnost i samopouzdanje. Mnogi ljudi gube uvid u ta prirodna stanja i preplavljeni su stresom, plivaju u moru sumnje u sebe i pokušavaju da pronađu utehu idući iz jedne krajnosti u drugu. Otvorite se za energiju Lavljih vrata tako što ćete se usmeriti na budućnost, pokazati samouverenost i okružiti se pozitivnom energijom ovog 8. avgusta.

Pripremila: Snježana Krčmar

Prilagođeno sa: Sensa.hr