Popularna pevačica Nataša Bekvalac bila je tokom leta 2018. godine izuzetno aktivna, nastupala je na crnogroskom primorju a usput i uživala u blagodetima morske atmosfere, piše Lepa & Srećna. Nataša je podelila sa obožavaocima i delić svoje intime i trenutke odmora, a posebnu pažnju je privukla video snimkom koji je prikazuje u zlatnom kupaćem kostimu. 

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠE SLIKE SA LETOVANJA! Praktična žena u Grčkoj: TV voditeljka Nataša Pavlović otkriva svoja omiljena mesta (FOTO)

Svi su zaključili da pevačica nikad nije izgledala lepše a da je telo dovela u savršenu top formu posle rođenja male Katje. Po Natašinim objavama sa Instagrama primećuje se da su muzika i njene dve ćerke, Hana i Katja, za pevačicu pravi lek. 

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da vidite Natašinu sliku u zlatnom kupaćem kostimu!

PageBreak

Po mišljenju mnogih naša najlepša pevačica odlučila je  pored mora i nastupa provede  deo odmora samo sa svojim mezimicama. Za prvo letovanje sa malenom Katjom, Nataša je odabrala planinu u Srbiji koju odlikuju predivna priroda i čist vazduh.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠE SLIKE SA LETOVANJA: Danica Maksimović zapalila grčku rivijeru (FOTO)

Pevačica se nije libila da podeli sreću i oduševljenje zbog letovanja sa ćerkama i otrkila je emotivne trenutke ali i predivnu prirodu koja ih okružuje. 

Posle teških trenutaka zbog brakorazvodne parnice, Nataša je pokazala da blista od sreće i zadovoljstva. A u nastavku pogledajte najlepše slike sa letovanja!

Kliknite OVDE da vidite Natašin video sa letovanja na planini!

PageBreak

Kliknite OVDE da emotivnu sliku Natašinih ćerki sa kojom je raznežila sve fanove!

PageBreak

Kliknite OVDE da vidite još slika!

Izvor: Lepa & Srećna