Svi žude za malo promene u svom ormanu, ali većina često ne može da priušti toliko novih komada koje žele, piše Lepa & Srećna. Moskino modnarevija u Milanu koja se održala prošle 2018. godine prikazala dezene i krojeve koji su nekada vladali u našim modnim kombinacijama i zato uronite u orman i iskopajte haljinu sa naramenicama ili retro model sa kaišem oko struka!

Poznata modna kuća Moskino je prikazala svoju viziju prolećne kolekcije za 2019. godinu, koja će se dopasti nešto hrabrijim damama. Cela kolakcija odiše maštovitom energijom sa pank motivima i grafičkim dezenima u jarkim bojama. Zabavne i razigrane haljine u dominatnoj beloj boji su poslužile kao pravo platno za eksploziju šara poput narandžaste, žute, roze i plave koje čine ove modele mladalačkim i zapaženim.

Pored zanimljivih dezena, tu su i uske haljine sa šljokicama, zlatnim nitnama i u zanimljivim dezenima među kojima će svaka dama pronaći svoj omiljeni stil. Ova zabavna kolekcija je pored efektnih modela ponudila i šik šešire, rukavice i detalje uz pomoć koji se postiže glamurozan izgled.

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Mnoge moderne dame žele da budu zapažene u efektnim haljinama, dezenima i krojevima, a ova modna kolekcija je dozvolila mašti da se poigra sa bojama i šarama koje će definitivno svima privuči pažnju!