Brižit Makron je 21. januara 2019. godine pravila društvo svom suprugu francuskom predsedniku Emanuelu Makronu na dočeku kanadskog ministra i njegove supruge, u Parizu, piše Lepa & Srećna.

Brižit je do sada pokazala da voli da flertuje sa modom i da krši modna pravila na zvaničnim događajima. Do sada smo imali prilike da je vidimo u kratkim suknjama, ali i farmerkama.

Ovog puta Brižit je rešila da ignoriše hladno, zimsko vreme i da obuče tanke crne hulahopke i elegantnu haljinu čija je dužina bila tik iznad kolena. Plavo zelenu haljinu je uparila sa skupocenim Lui Viton šalom u odgovarajućoj boji.

Uz ovu kombinaciju je obula crne antilop cipele sa štiklom sa zlatnim detaljem koji je istakao Brižitinu eleganciju, a od detalja je odabrala zlatni sat na levoj ruci i zanimljivu plavo zelenu narukvicu koja se bojama i šarom odlično stilski uklopila sa haljinom.

Svoju gustu, plavu kosu je isfenirala i pustila da pada ležerno.

Kao i uvek supruga francuskog predsednika je odabrala diskretnu šminku i naoružala se svojim prepoznatljivim i blagim osmehom.

Zbog šarma i osećaja za modu mnogi joj i opraštaju prekratke suknje i previše otkrivene noge.

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Brižit Makron je u ovoj plavozelenoj haljini pokazala da voli da krši modna pravila na zvaničnim događajima!