Nova haljina za doček velika je stavka u svakom ženskom budžetu, piše Lepa & Srećna.

U doba godine kad priželjkujemo da izgledamo najlepše, ali i da svim dragim bićima poklonimo neku lepu sitnicu, kao i da opremimo kuću, ukrasimo jelku i postavimo svečanu trpezu, kako odvojiti novac za svečanu haljinu koju ćemo nositi - "sad, pa ko zna kad"?!

Ipak, čak i ako Novu godinu čekate kod kuće, ne treba sačekati da kucne ponoć u staroj trenerci ili prozaičnoj haljini od prošle godine. I ako odlazite "samo" kod prijatelja, želećete da dodate nešto posebno onoj univerzalnoj crnoj suknji.

U skladu sa svojim stilom i mestom gde ćete obeležiti dolazak 2019. godine, ne ustručavajte se da sami napravite svoju modnu kombinaciju od starih delova garderobe. Toliko moderan pončo, efektan nakit, spojeni elementi od dve haljine... sve su to elementi koji dolaze u obzir.

Imajte na umu da su moderni karneri, crna boja je apsolutni hit, dozvolite sebi nešto jarkocrveno, nešto vrlo providno, a ako se ponosite lepom linijom - i nešto vrlo usko!  S korsetom ne možete pogrešiti, kao ni sa resama, tilom, bogatom maramom preko ramena. 

Svečana frizura, kap omiljenog parfema, i spremni ste za doček!

NAJLEPŠE ČESTITKE ZA NOVU GODINU: prelepe slike i divne poruke za 2019.

NAJLEPŠA PRAZNIČNA TRPEZA: evo predloga kako da ukrasite sto u novogodišnjoj noći

OVA FRIZURA ĆE OBELEŽITI 2019. GODINU: elegantno rešenje za posebne prilike

LepaiSrecna Ne morate da kupujete novu svečanu haljinu za doček! Uz pomoć ovih ideja, bićete obučene za Novu godinu tip-top!