Melanija Tramp ne prestaje da iznenađuje ne samo modne kritičare već i čitavu javnost, piše Lepa & Srećna.

U poslednjih nekoliko dana, njeni kaputi su postali prva meta svih modnih portala, jer gaji stil koji je svima neobičan. 

Jedni ga zovu avangardnim, drugi smatraju da je potpuno promašen, a supruga Donalda Trampa inače voli da naglasi da joj stilisti nisu potrebni, jer ume da se obuče sama.

Zanimljivo je da frizuru uporno ne menja, pa se prepoznatljiva dva blaga uvojka oko obraza vide na baš svakoj slici.

PROČITAJTE JOŠ: KAPUT DŽENIFER LOPEZ ODUŠEVIĆE SVE ŽENE: modna boja za sva vremena (FOTO)

Međutim, zato je više nego spremna da eksperimentiše sa krojevima i bojama. Tako je prve pripreme za proslavu Božića, koje počinju spektakularnim dostavljanjem ogromne jelke za kićenje, Melanija dočekala u crveno-crnoj pelerini o kojoj se i danas priča.

Još nisu prestali ovi komentari, a bivša slovenačka manekenka se još jednom pojavila pred Belom kućom sa svojim suprugom.

KAKO IZGLEDA KAPUT MELANIJE TRAMP IZ SVIH UGLOVA - POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANICI!

PageBreak

Ovoga puta povod je bila neobična američka ceremonija koju nazivaju "pomilovanje ćurke". Reč je, naime, o običaju Bele kuće koji datira još od 19. veka, a obično se smatra "dečijom zabavom".

Ipak, poslednjih godina i ova prilika se koristi za brojne reklamne i političke poruke, a za prve dame Bele kuće to je šansa da prikažu još po neki modni komad iz svojih bogatih zbirki.

PROČITAJTE JOŠ: SVI ZANEMELI! MELANIJA TRAMP NE NOSI KAPUT OVE ZIME: Prva dama Amerike obukla model kakav još niste videli (FOTO)

Melanija nije "razočarala" ni ovom prilikom - definitivno je dala povoda modnim kritičarima da se njome bave još dugo.

U pitanju je kaput modne kuće "Dior" koji jedni nazivaju "odvažnim" a drugi "komičnim". Tviter se manje-više složio da je kaput "grozan", a mnogi su zaključili da Melanija "nema ništa osim novca" i da bi joj dobro došlo malo modnog ukusa i savetovanja...

Šta vi mislite?

SVE SLIKE MELANIJE TRAMP POGLEDAJTE U GALERIJI SLIKA!

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Jedni kažu da Melanija Tramp gaji originalan stil, drugi smatraju da je potpuno promašen!