Kožna suknja biće hit i ove godine, a kraljice, princeze i slavne glumice nose isti model godinama!

Dokaz je i kraljica Leticija koja je još početkom prošle godine oduševila sve jednostavnom kombinacijom crne kožne suknje i bele košulje, a u nastavku pogledajte kako sličan model nose poznate dame.

Tokom svoje prve posete pokrajini Saseks, 3. oktobra 2018. godine, po kojoj njena titula nosi naziv, Megan Markl je zablistala u elegantnoj zelenoj kožnoj suknji olovka kroja.

Iako kožna suknja nije uobičajen odevni komad koji biraju članice kraljevske porodice te je sasvim sigurno ovim odabirom naišla na negodovanje konzervativnije publike, lepa Amerikanka definitivno je unela dašak svežine na uštogljeni engleski dvor, a njen modni ukus deli još jedna kraljevska dama na visokom položaju.

PROČITAJTE JOŠ: ELEGANTNE SVEČANE HALJINE ZA JESEN I ZIMU 2018/2019: crna haljina na novi način i hit boje koje će se nositi u svečanim prilikama (FOTO)

NA SLEDEĆOJ STRANICI POGLEDAJTE KAKO KRALJICA LETICIJA I MELANIJA TRAMP KOMBINUJU OVAJ VEČNI MODEL SUKNJE!

PageBreak

Španskoj kraljici Leticiji kožne suknje nisu strane te redovno poseže za njima kao osnovnim komadom kojim podiže svoje poslovne odevne kombinacije tokom službenih pojavljivanja.

46-godišnja Leticija, baš poput Megan, suknje najčešće kombinuje uz elegantne bluze, a nešto ređe i sakoe.

PROČITAJTE JOŠ: OVDE JE VIKTORIJA BEKAM ZAKLJUČANA SATIMA! ENTERIJER IZ SNOVA: zavirite na 5 minuta u modni studio slavne kreatorke (FOTO + VIDEO)

Afinitete prema ovom odevnom komadu s vojvotkinjom i kraljicom deli Melanija Tramp. Američka Prva dama obožava suknje pencil kroja, a rado bira i one od kože, koje je do sada u pravilu nosila tokom zimskih meseci i kombinovala ih uz vunene sakoe i uske majice te neizostavne potpetice koje izdužuju nogu, pa na taj način suknja bolje naglašava figuru.

PROČITAJTE JOŠ: MELANIJA TRAMP JE U OVOM MODNOM IZDANJU ZASENILA SVE: Prva dama Amerike u HIT mantilu i boji koja će obeležiti jesen 2018. godine (FOTO)

Prednost pencil suknje midi kroja ta je da ističe obline i istovremeno deluje elegantno i ženstveno, a odlična je investicija jer se vrlo jednostavno može nositi u poslovnoj varijanti, kao i za večernje i svakodnevne prilike. Koža dodatno daje na estetici jer suknja u tom slučaju dobija postaje pravi moderni odevni predmet i to je ono što ga razlikuje od klasičnih poslovnih modela.

Izvor: Tportal