Kikice za velike dvojčice

Isperite kosu po izlasku iz vode, isprskajte je balzamom u spreju i, dok je još vlažna, ispletite debelu pletenicu. Ne samo što ćete na plaži imati prelepu frizuru već ćete, kada je raspletete, dobiti zavodljive talase za večernji izlazak. 

Boja koja se ne skida

Ako je ruž vaš zaštitni znak, bez kojeg ne možete zamisliti čak ni odlazak na plažu, kupite onaj koji odoleva svim izazovima – vodi, suncu, pa čak i vrelim poljupcima! Birajte dugotrajne i vodootporne, poput ovih tečnih boja za usne.  

Pročitajte još: BESPLATNA ŠKOLA ŠMINKANJA! TAJNE SVETSKIH ŠMINKERA: kako našminkati plave oči

Ukrasi za kosu

Aksesoar za glavu ne samo što super izgleda i začinjava plažni stajling već je i vrlo praktičan. Šešir s velikim obodom zaštitiće vas od sunca, a marama ili traka za kosu skloniće vam neposlušne pramenove s lica. 

Talasi

Za ovaj neodoljivi plažni look dovoljno je da izgužvate kosu po izlasku iz vode i ostavite je da se sama osuši. Ako želite da vam potraje do večeri (ili čak sledećeg jutra) nanesite sea salt preparat u spreju koji će je dodatno izgužvati. 

Neobavezna punđa

Najpraktičnija i svakako najjednostavnija frizura za plažu jeste punđica navrh glave. Ako vam je to previše obično, dodajte neki detalj poput ukrasne gumice ili marame koju ćete obmotati oko punđe.  

Wet Look

Ova frizura je postala pravi letnji hit, tako da je s plaže možete poneti pravo u večernji izlazak. Da biste održali vlažan izgled kose, isperite je čistom vodom i celom dužinom nanesite penu. Probajte novu Nivea Care & Hold penu koja ujedno neguje vlasi. 

Izvor:Lepa i Srećna