Dragana Katić je modna inspiracija mnogim ženama, a kada je objavila sliku bez trunke šminke svi su se oduševili, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVENA ISTINA O LJUBAVNOM ŽIVOTU DRAGANE KATIĆ: TV voditeljka otkriva zašto se zaljubila u 10 godina mlađeg muškarca (FOTO)

Voditeljka ove godine slavi 53. rođendan, ali mnogi su saglasni da Dragana Katić izgleda mladoliko i nikad lepše. Uvek je viđamo u raskošnim haljinama i elegantnim odelima sa savršenom šminkom i frizurom, ali malo ko zna kako voditeljka izgleda bez šminke.

Kliknite OVDE da pogledate kako Dragana Katić izgleda bez šminke!

PageBreak

Dragana je nedavno objavila fotografiju bez šminike i u opisu napisala: "I vreme, i mesto, i sve.... Zahvalna što mogu!" Svi su primetili kako voditeljka nema bore i ima savršen ten, a na Instagramu je krenula lavina pozitivnih komnenatara.

PROČITAJTE JOŠ: DRAGANA KATIĆ OBUKLA HALJINU U KOJOJ SVAKA ŽENA MOŽE DA IZGLEDA MRŠAVIJE: da li TV voditeljka nosi najlepšu haljinu za leto u 2018. godine (FOTO)

Neki su čak komentarisali da Dragana lepše izgleda bez šminke, dok su je mnoge žene pitale za tajnu njenog mladolikog izgleda. 

Poznato je da voditeljka redovno ide na tretmane za negu lica, ali njena najveća tajna je joga lica, a kako voditeljka radi vežbe za zatezanje lica - pogledajte OVDE!

Izvor: Lepa & srećna