Sastojci:
- 4 kg raznovrsne rečne ribe
- 3 dl paradajz-pirea
- 1 dl ulja
- 600 g crvenog luka
- 50 g slatke aleve paprike
- 20 g ljute aleve paprike
- 80 g soli
- nekoliko suvih ljutih papričica (po želji)
Priprema:
Ribu očistite iznutra i spolja, odstranite glave i operite pod mlazom vode. Veće ribe isecite na komade. Na ulju ispržite seckan crveni luk, dodajte so, papriku, dobro izmešajte i prelijte vodom da pokrije ribu. Dodajte paradajz-pire i suve papričice ako želite da paprikaš bude pikantniji. Kad prokuva, smanjite vatru i ostavite da se krčka oko pola sata. Poslužite uz domaću testeninu.
Recepte piše: Milja Lukić
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka