Promo

Iako imate veliku želju da izgubite višak kilograma, sigurno znate da nije dobro da to bude na brzinu i što pre. Nemojte da odustajete od sebe čak i kad pomislite da je taj put dugačak, ali na kraju ćete biti prezadovoljni. Pobedite u ovoj borbi i budite zadovoljni sobom, a u tome vam može pomoći preparat Zelena kafa + Zeleni čaj!

Zelena kafa + Zeleni čaj je 100 % prirodan, biljni preparat koji:
Ubrzava metabolizam
Smanjuje apetit, izaziva osećaj sitosti
Detoksikuje telo
Izbacuje višak vode i gasova iz organizma
Utiče na gubitak telesne težine za 10%

 * Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije: 21326/2022 od 29.08.2022.

Zelena kafa 1.jpeg
Promo 


Preparat sadrži komponente čiji se fiziološki aktivni principi tradicionalno koriste kao dijetetski suplementi. Seme zelene kafe sadrži fenolna jedinjenja sa antioksidantnom aktivnošću od kojih je najznačajnija hlorogena kiselina, koja značajno smanjuje apsorpciju glukoze.

Zelena kafa sadrži kofein koji stimuliše centralni nervni sistem, smanjuje apetit i izaziva osećaj sitosti. Dokazano je da ekstrakt zelene kafe zaustavlja starenje kože, zateže, vitalizuje, podmlađuje i čisti kožu. Takođe je dokazano da štiti kožu od štetnog sunčevog UV zračenja. Zeleni čaj sadrži veći broj polifenolnih jedinjenja, deluje kao diuretik što se uz njegov termogeni efekat koristi kod gojaznih osoba u svrhu smanjenja telesne težine.

Preporučeno vreme konzumiranja je minimalno 3 meseca, 3 x 1 tableta dnevno pre jela sa dosta tečnosti.


Započnite put ka mršavljenju i OVDE poručite Zelena kafa + Zeleni čaj tablete ili pozovite 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.