Ovaj jednodnevni, interaktivan i kreativan spektakl podržan od strane jednog od vodećih svetskih brendova u kategoriji medicinske kozmetike, edukovao je posetioce zašto je pH vrednost ključna za pravilnu negu kože, naročito kod najmlađih.

U atmosferi ispunjenoj pozitivnom energijom, stručni tim Sebameda je bio otvoren za sva pitanja i nedoumice, pružajući dragocene savete o važnosti očuvanja pH balansa kože, pravilnoj zaštiti od sunčevih zraka i pravilnoj nezi pre i posle sunčanja. Svi prisutni su imali priliku da testiraju pH vrednost kože i saznaju kako da je očuvaju u optimalnom stanju.

“Kada je koža izložena sunčevim zracima, ona proizvodi melanin kako bi se zaštitila. Zbog toga koža tamni i dobijamo preplanuli ten. Međutim, melanin ne pruža potpunu zaštitu, pa je neophodno koristiti kvalitetne proizvode za sunčanje. To je naročito važno kada govorimo o deci, jer koža od prvog dana pamti kako se ophodimo prema njoj i daleko je osetljivija kod dece, nego kod odraslih. Vrlo je važno da deci usadimo dragocene navike, savesnost i odgovornost prema zdravlju, a mi ćemo se sa druge strane potruditi da svaki njihov trenutak na suncu, bude ispunjen osmehom i bezbrižnošću, jer je njihova koža u sigurnim rukama Sebamed zaštite. Jedna od najvažnijih karakteristika proizvoda koje koristimo za sunčanje, osim adekvatne fizičke i hemijske zaštite je ph vrednost, koja bi trebala da bude 5.5, kao što je slučaj sa našim proizvodima. Ono na šta smo ponosni je to da je pronalazač normalne pH vrednosti kože Heinz Maurer ujedno i osnivač Sebafarme. Naši proizvodi 98% apsorbuju UVA zrake i sadrže SPF 30, 50 i 50+ u obliku krema, losiona i spreja, za decu i odrasle. Budite bezbedni na suncu sa nama”, navela je dr Jelena Dobrivojević, produkt menadžer Nelt Pharmaceuticals-a za brend Sebamed.

Sebamed testiranje ph vrednosti.jpg
Promo 

Posetioci Ade bili su u prilici da uživaju i u zanimljivim interaktivnim radionicama i anketama, a učesnike su obradovale i sjajne nagrade poput peškira za lice, ID kartica za kofere, reflektornih rančeva, kačketa i originalnih Sebamed proizvoda. Posebnu pažnju privukla je dečja radionica gde su najmlađi posetioci uživali u kreativnom crtanju i za to bili nagrađeni zanimljivim gedžetima kao i Sebamed proizvodima namenjenim nezi mališana.

Sebamed druženje na Adi.jpg
Promo 

Sebamed portfolio dostupan je u širokoj distributivnoj mreži, a Nelt Grupa, jedan od najuspešnijih poslovnih sistema u Adria regionu na polju logistike i distribucije robe široke potrošnje, farmaceutskih i kozmetičkih proizvoda, pobrinula se da ovi vrhunski proizvodi pronađu put do svih kojima je zdravlje na prvom mestu.

Sebamed radionica.jpg
Promo 

Za više informacija o Sebamed proizvodima i nezi kože, posetite sebamed.rs.