Onima koji ovog proleća planiraju da "stanu na ludi kamen", naša saradnica Jovana Repić trener O. L. I. metode (pod supervizijom)
otkriva tajnu bračne sreće i iskustva parova koja garantuju uspeh.

"Kada je pravo vreme za brak? Moj odgovor bi bio u skladu sa filmom "Odbegla mlada" sa Džulijom Roberts u glavnoj ulozi, koji ste, verujem, gledali. Pravo vreme za brak je onda kada si sigurna kakva jaja najviše voliš da jedeš, kada znaš da li su ti omiljeni omlet, kajgana, poširana, na oko, tvrda ili rovita...

Jovana Repic_Foto_privatna arhiva.jpg
Privatna arhiva 

Šta to zapravo znači? Jednostavno rečeno, da dobro poznajemo sami sebe. Znamo šta volimo i šta nam treba, a šta ne volimo i na šta ne pristajemo. Na taj način nećemo ići iz veze u vezu i voleti (i jesti) ono što naš partner voli, već ćemo znati ko smo i kakvu osobu želimo kraj sebe.

Dakle, u bračne vode treba uploviti tek onda kada dobro upoznate sebe i znate kakvog supruga želite, a to nema nikakve veze s vašim godinama", kaže Jovana Repić.

Za sve nedoumice u vezi Psihodinamske integrativne psihoterapije, za koje vam treba savet ili konsultacija, naš gost Jovana Repić biće vam na raspolaganju 23. februara od 16 do 17 sati putem telefona 011 442 03 07.