Tokom leta su gljivične infekcije na koži često zastupljenje, jer pojačano znojenje i visoke temperature dodatno utiču na njihov razvoj. Najčešće se pojavljuju među nožnim prostima, ali i na sluzokoži i noktima. Topli i letnji dani će vas možda i naterati da se rešite ovog problema, jer ćete nositi otvorenu obuću, ali je jako važno da se deluje na vreme kako ne bi došlo do većih problema. Ono što u toj borbi može da vam pomogne jeste Fungapure!

Kliničkim ispitivanjem ova krema je efikasna već od prvog nanošenja, a nakon potpunog eliminisanja gljivica, ukoliko se održava normalna higijena teško se vraćaju.

1. fungapure
Promo 

Fungapure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve.

Fungapure možete poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 3.980 rsd.

* U toku je VELIKA AKCIJA: ako uzmete dve kreme Fungapure, treću dobijate gratis, a ako poručite tri – još dve dobijete gratis!

Zaboravite zauvek na gljivice, ekceme i dermatitis!

Tekst: Promo